Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 375 /2017


privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 39/2017 pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate“, beneficiarilor, condiţiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, valorii anuale totale a acestuia, precum şi a modalităţilor de verificare şi control


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC

    Hotărârea Guvernului nr. 39/2017
 pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate“, beneficiarilor, condiţiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, valorii anuale totale a acestuia, precum şi a modalităţilor de verificare şi control, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 93 din 1 februarie 2017, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 5, alineatul (2)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Valorificarea producţiei prevăzute la alin. (1) lit. b) se face în perioadele 1 ianuarie - 15 iunie, inclusiv, şi/sau 1 noiembrie - 20 decembrie, inclusiv."

    2. După articolul 5
 se introduce un nou articol, articolul 5^1, cu următorul cuprins:

    "
ART. 5^1

    (1) Producătorii agricoli înscrişi în Registrul unic pentru accesarea Programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate, prevăzut la art. 9 alin. (4), care comercializează tomatele în spaţii de vânzare precum pieţe agroalimentare, târguri şi pieţe ambulante, vor purta elemente de identificare.

    (2) Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin direcţiile pentru agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, asigură şi pune la dispoziţia producătorilor agricoli prevăzuţi la alin. (1) elementele de identificare necesare.

    (3) Elementele de identificare prevăzute la alin. (1), procedura de distribuire, precum şi cheltuielile aferente emiterii şi distribuirii acestora se aprobă prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale.

    (4) Cheltuielile aferente emiterii şi distribuirii elementelor de identificare se asigură din resursele financiare aprobate Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la capitolul 83.01 «Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare», titlul «Bunuri şi servicii"

                    PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic