Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 360 /2006


privind suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, pentru realizarea în regim de urgenţă a unor lucrări de apărare şi de prevenire a inundaţiilor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, al art. 11 lit. b) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, precum şi al art. 42 din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, cu suma de 10.000 mii lei (RON) la capitolul 83.01 "Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare", grupa 40, titlul IV "Subvenţii".

    (2) Fondurile prevăzute la alin. (1) se utilizează pentru realizarea în regim de urgenţă a unor lucrări de închidere a liniei de apărare la Dunăre şi a liniei de apărare baraj atenuare Andrid şi diguri Valea Ier, precum şi a unor lucrări de refacere a capacităţii de evacuare a apei prin decolmatarea canalelor de desecare, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 2

    (1) Contractarea lucrărilor prevăzute în anexă se efectuează de către Administraţia Naţională a Îmbunătăţirilor Funciare, potrivit legislaţiei în vigoare în situaţii de forţă majoră.

    (2) Contractarea lucrărilor prevăzute în anexă se efectuează de către Administraţia Naţională a Îmbunătăţirilor Funciare, în calitate de beneficiar, şi Societatea Naţională "Îmbunătăţiri Funciare" - S.A., în calitate de executant, unităţi aflate sub autoritatea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu respectarea condiţiilor stabilite prin legislaţia în vigoare în situaţii de forţă majoră.

    ART. 3

    (1) Se aprobă deschiderea finanţării şi începerea execuţiei lucrărilor pe bază de liste de lucrări estimate cantitativ şi valoric.

    (2) Decontarea lucrărilor executate se face pe bază de situaţii de lucrări însuşite de beneficiar.

    ART. 4

    Pentru asigurarea fondurilor necesare finanţării lucrărilor prevăzute la art. 1 se suplimentează cu suma de 10.000 mii lei (RON) Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006.

    ART. 5

    Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale pe anul 2006.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic