Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 360 /1995


privind transmiterea unui imobil în administrarea Ministerului Cercetării şi Tehnologiei


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 06.06.1995 și 05.05.2003 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 06.06.1995 și 05.05.2003 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor art. 115 din Constituţia României şi al celorlalte prevederi legale,

    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1

    Imobilul proprietate publica a statului, compus din construcţie şi teren, situat în Bucureşti, str. D.I. Mendeleev nr. 21 - 25, sectorul 1, având datele de identificare prevăzute în anexa, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, se transmite din administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Cercetării şi Tehnologiei.

    ART. 2

    Predarea-preluarea imobilului prevăzut la art. 1 se face pe baza de protocol încheiat între cele doua părţi.

    ART. 3

    (1) Ministrul Cercetării şi Tehnologiei va utiliza spaţiul la care are dreptul potrivit reglementărilor în vigoare, iar în cadrul spaţiului disponibil urmează sa-si desfăşoare în continuare activitatea Oficiul de Stat pentru Probleme Sociale.

    (2) Spaţiul rămas poate fi pus prioritar la dispoziţia altor instituţii publice finanţate integral de la bugetul de stat sau, în cazul în care nu este solicitat de astfel de instituţii, poate fi închiriat unor agenţi economici, organizaţii neguvernamentale sau instituţii publice finanţate din venituri extrabugetare, pe bază de contracte încheiate cu Ministerul Cercetării şi Tehnologiei în condiţiile legii, veniturile din chirii urmând a fi virate la bugetul de stat.

    (3) Cheltuielile de întreţinere şi de funcţionare pentru spaţiile şi utilitatile comune ale clădirii vor fi suportate de către deţinătorii de spaţii proporţional, pe bază de protocoale încheiate între Ministrul Cercetării şi Tehnologiei şi instituţiile publice finanţate integral de la bugetul de stat si, respectiv, pe bază contractelor de închiriere încheiate între Ministrul Cercetării şi Tehnologiei şi ceilalţi deţinători de spaţii.

    ART. 4

    Contractele de închiriere a unor spaţii preluate în administrare de către Ministerul Cercetării şi Tehnologiei conform prezentei hotărâri rămân valabile în continuare şi se pot prelungi, renegocia sau anula în condiţiile reglementărilor în vigoare.

    ART. 5

    Patrimoniul Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" se diminuează cu valoarea de inventar a imobilului respectiv, reevaluata potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 500/1994.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic