Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 342 /1995


referitoare la aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor pentru vânzarea masei lemnoase destinate agenţilor economici


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 05.06.1995 și 18.10.1998 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 05.06.1995 și 18.10.1998 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ANEXA 1

                             REGULAMENT

privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor pentru vânzarea masei lemnoase destinate agenţilor economici

    CAP. 1

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    Masa lemnoasă destinată anual*) agenţilor economici se vinde acestora potrivit legii, în condiţii specifice economiei de piaţa, prin licitaţii organizate şi desfăşurate potrivit prevederilor prezentului regulament.

------------

    *) Pentru anul 1995, volumul de masa lemnoasă destinat agenţilor economici este de 10,4 milioane mc.

    ART. 2

    Masa lemnoasă care face obiectul vinzarii către agenţii economici este pusă în valoare de Regia Autonomă a Pădurilor "Romsilva" din sursele precizate la art. 3 din Legea nr. 15/1995 şi este constituită din produse principale, produse secundare - rarituri - şi produse accidentale.

    ART. 3

    (1) Au dreptul sa participe la licitaţii şi negocieri directe agenţii economici cu capital de stat, privat sau mixt, atestaţi, în al căror statut de funcţionare este prevăzută activitatea de exploatare şi transport tehnologic al lemnului şi care fac dovada ca dispun de mijloacele materiale (utilaje, atelaje etc.) şi financiare, precum şi de forta de muncă specializată, necesare pentru recoltarea masei lemnoase în condiţiile respectării regulilor silvice de exploatare. Atestarea agenţilor economici se va realiza de către o comisie formată din 9 reprezentanţi ai patronatelor din: silvicultura - 4, exploatarea lemnului - 4 şi prelucrarea lemnului - 1. Comisia va fi numita prin ordinul ministrului apelor, pădurilor şi protecţiei mediului, care va aproba şi regulamentul de funcţionare a acesteia.

    (2) De asemenea, au dreptul sa participe la licitaţii şi la negocieri directe agenţii economici care au în obiectul de activitate industrializarea lemnului, inclusiv producătorii de mobila, celuloza şi hirtie, care fac dovada ca dispun de mijloacele financiare necesare. Exploatarea masei lemnoase se va face numai prin agenţii economici atestaţi.

    (3) Regia Autonomă a Pădurilor "Romsilva" nu va putea participa la licitaţiile de masa lemnoasă. De asemenea, nu pot participa la licitaţii sau vinzari prin negocieri directe, direct sau prin intermediari, atât salariaţii statului în domeniul silviculturii, cît şi ai Regiei Autonome a Pădurilor "Romsilva" şi ai societăţilor comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea, transportul tehnologic, prelucrarea primara sau industrializarea lemnului.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic