Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 30 /2014


privind aprobarea organizării de către Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite (FAO), în România, la Bucureşti, a celei de-a 38-a reuniuni a Comisiei Europene pentru Agricultură (ECA) şi a celei de-a 29-a Conferinţe Regionale pentru Europa şi Asia Centrală (ERC), a reuniunii ONG-urilor şi societăţii civile, precum şi a evenimentelor conexe, în perioada 29 martie-4 aprilie 2014


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al Legii nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

    ART. 1

    Se aprobã organizarea de cãtre Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agriculturã a Naţiunilor Unite (FAO), în România, la Bucureşti, a celei de-a 38-a reuniuni a Comisiei Europene pentru Agriculturã (ECA) şi a celei de-a 29-a Conferinţe Regionale pentru Europa şi Asia Centralã (ERC), a reuniunii ONG-urilor şi societãţii civile, precum şi a evenimentelor conexe, în perioada 29 martie-4 aprilie 2014, la Palatul Parlamentului.

    ART. 2

    (1) Ministerul Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, denumit în continuare MADR, coordoneazã acţiunile necesare realizãrii evenimentelor prevãzute la art. 1 şi este sprijinit în activitatea sa de o comisie formatã din reprezentanţi, la nivel de secretar de stat, din cadrul urmãtoarelor ministere:

    a) Ministerul Afacerilor Externe;

    b) Ministerul Afacerilor Interne;

    c) Ministerul Finanţelor Publice.

    (2) Desemnarea reprezentanţilor prevãzuţi la alin. (1) se face prin ordin al ministrului de resort în timp de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotãrâri.

    (3) MADR şi comisia vor coopera cu alte instituţii publice şi private, precum şi cu organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale.

    (4) MADR şi comisia vor putea constitui colective tehnice de lucru, formate din reprezentanţi ai autoritãţilor prevãzute la alin. (1), ai altor autoritãţi şi instituţii publice, precum şi ai persoanelor juridice de drept privat.

    ART. 3

    Cheltuielile aferente organizãrii evenimentelor prevãzute la art. 1 se suportã de la bugetul de stat, prin bugetul MADR, cu încadrarea în prevederile bugetare anuale aprobate la capitolul 83.01 "Agriculturã, silviculturã, pisciculturã şi vânãtoare", titlul 20 "Bunuri şi servicii".

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic