Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 293 /2007


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 384/2005 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Tineret


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 05.04.2007 și 12.01.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 05.04.2007 și 12.01.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    i) colaborează cu Comisia Europeană în vederea monitorizării şi supervizării Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale;

    j) stabileşte un mecanism propriu de raportare şi urmărire a neregulilor şi/sau fraudelor, în conformitate cu legislaţia în vigoare;

    k) propune, în vederea emiterii de către preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret, la fiecare sfârşit de an, o declaraţie de asigurare ex-post comună, care să certifice: corectitudinea şi transparenţa sistemelor financiare şi procedurilor Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale referitoare la managementul acţiunilor descentralizate, probitatea conturilor, o asigurare rezonabilă asupra faptului că resursele financiare alocate proiectelor finanţate de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale au fost folosite pentru scopurile declarate în respectivele proiecte şi în conformitate cu principiile unui management financiar corect, conform Regulamentului financiar comunitar, şi, de asemenea, că procedurile de control primar şi secundar puse în practică pot să garanteze în mod corespunzător legalitatea şi regularitatea tranzacţiilor subsecvente; această declaraţie va fi întocmită în conformitate cu formatul impus de Comisia Europeană şi va ţine cont de rezultatele controalelor desfăşurate pe parcursul anului;

    l) în eventualitatea unor nereguli, neglijenţe sau fraude care pot fi atribuite Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Autoritatea Naţională pentru Tineret poate revoca, prin ordin al preşedintelui, actul de desemnare a Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, fie la iniţiativa Autorităţii Naţionale pentru Tineret, fie în urma unei solicitări din partea Comisiei Europene; în cazul unor deficienţe serioase repetate sau al unui management neperformant al Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Comisia Europeană poate solicita Autorităţii Naţionale pentru Tineret revocarea actului de desemnare a Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, cu o notificare în termen de 3 luni. Autoritatea Naţională pentru Tineret poate revoca, prin ordin al preşedintelui, actul de desemnare a Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, pentru alte motive întemeiate. În acest caz, Autoritatea Naţională pentru Tineret va notifica Comisiei Europene, precizând motivele, cu cel puţin 6 luni înainte de data prevăzută pentru terminarea mandatului Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

    (4) Alte atribuţii ale Direcţiei pentru programe comunitare în domeniul tineretului din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret sunt următoarele:

    a) propune, spre aprobare, preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Tineret realizarea unor programe în domeniul tineretului, în calitate de aplicant, promotor sau partener, prin accesarea fondurilor structurale şi a altor fonduri comunitare destinate programelor de tineret;

    b) prezintă, spre aprobare, preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Tineret programul anual al proiectelor ce urmează a fi finanţate din fondurile structurale."

    3. Alineatul (4) al articolului 8 va avea următorul cuprins:

    "(4) Numărul maxim de posturi al Autorităţii Naţionale pentru Tineret este de 122, exclusiv demnitarii."

    4. Anexa nr. 1 se înlocuieşte cu anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    5. Anexa nr. 2 se înlocuieşte cu anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. II

    Hotărârea Guvernului nr. 384/2005 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Tineret, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 395 din 10 mai 2005, cu modificările şi completările ulterioare şi cu cele aduse prin prezenta hotărâre, se va republica, dându-se textelor o nouă numerotare.

                     PRIM-MINISTRU

                CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic