Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 278 /2023


privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de produse şi acordarea acestora, cu titlu gratuit, pentru sprijinirea echipei RO-USAR de căutare-salvare a victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.05.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.05.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4 din 8 februarie 2023 privind suplimentarea acordării de asistenţă internaţională, cu titlu gratuit, Republicii Turcia, precum şi dispoziţiile art. 20 lit. f)
 şi l) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 21/2004
 privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 15/2005
, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, al art. 5 alin. 1 lit. d)
 şi al art. 13 din Legea nr. 82/1992
 privind rezervele de stat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă scoaterea din stocul rezervelor de stat a unor cantităţi de produse prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în valoare de 45.230,64 lei, inclusiv TVA, şi acordarea acestora, cu titlu gratuit, pentru sprijinirea echipei RO-USAR a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne, în scopul căutării-salvării victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia.

    ART. 2

    Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale scade din gestiune, la preţul de înregistrare, prin debitarea contului 689 01 00 „Cheltuieli privind rezerva de stat“, cantităţile de produse prevăzute în anexă, aprobate a fi scoase din rezervele de stat potrivit prezentei hotărâri, pe baza avizelor de însoţire a mărfii şi a proceselor-verbale de predare-preluare.

    ART. 3

    Transportul produselor prevăzute la art. 1 până la Baza 90 Aeriană de Transport se realizează cu mijloace de transport ale Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă sau ale operatorilor economici depozitari ai produselor rezervă de stat.

    ART. 4

    (1) Cheltuielile cu mijloacele de transport ale Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă până la destinaţia prevăzută la art. 3 se asigură din bugetul Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

    (2) Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va întreprinde demersurile necesare pentru rambursarea, după caz, a cheltuielilor eligibile din bugetul Mecanismului de protecţie civilă al Uniunii, conform prevederilor legale.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic