Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 261 /2023


privind actualizarea valorii de inventar a unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, ca urmare a reevaluării, trecerea acestuia în domeniul public al judeţului Cluj şi pentru actualizarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.05.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.05.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere art. 2^1
 şi 2^2 din Ordonanţa Guvernului nr. 81/2003
 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003
, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, al art. 869 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil
, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 288 alin. (1)
 şi art. 292 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ
, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă actualizarea valorii de inventar, ca urmare a reevaluării, a unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1.

    ART. 2

    (1) Se aprobă trecerea unui imobil, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca în domeniul public al judeţului Cluj.

    (2) După preluare, imobilul transmis potrivit alin. (1) se va utiliza în vederea realizării unor facilităţi de tip platformă cu locuri de parcare, accesuri auto şi pietonale cu dotările aferente şi a infrastructurii tehnico-edilitare pentru serviciile publice de transport persoane în zona de transfer şi acces în municipiul Cluj-Napoca, conform Strategiei integrate de dezvoltare urbană pentru Zona Metropolitană Cluj-Napoca.

    ART. 3

    Dacă în termen de 10 ani de la data preluării imobilului prevăzut la art. 2 nu se realizează obiectivul de investiţii de interes public local, acesta revine în domeniul public al statului, în condiţiile legii.

    ART. 4

    Predarea-preluarea imobilului transmis potrivit art. 2 se face pe bază de protocol, încheiat între părţile interesate, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic