Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 258 /2006


privind modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 785/2005 pentru aprobarea Programului privind sprijinirea asociaţiilor crescătorilor de animale pentru lapte, înfiinţate conform Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a producătorilor agricoli care deţin în exploataţie animale pentru lapte, pentru achiziţionarea de dotări şi instalaţii de muls şi de răcire a laptelui noi, cu finanţare de la bugetul de stat, precum şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.853/2005 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subvenţii, în anul 2006, producătorilor agricoli din sectorul animalier şi din sectorul piscicol


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României
, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Anexa la Hotărârea Guvernului nr. 785/2005
 pentru aprobarea Programului privind sprijinirea asociaţiilor crescătorilor de animale pentru lapte, înfiinţate conform Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000
 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a producătorilor agricoli care deţin în exploataţie animale pentru lapte, pentru achiziţionarea de dotări şi instalaţii de muls şi de răcire a laptelui noi, cu finanţare de la bugetul de stat, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 705 din 4 august 2005, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La punctul 4 "Condiţii de eligibilitate", litera b) de la litera B
 va avea următorul cuprins:

    "b) deţinerea în proprietate de adăposturi pentru animale, a minimum 2 ha teren agricol şi a unui număr minim de animale, respectiv 3 capete vaci de lapte ori 15 capete ovine sau caprine, pentru achiziţionarea unui grup individual de muls, generator de curent electric cu putere până la 5 kW, motocositoare şi tocători pentru furaje/deţinerea în proprietate de adăposturi pentru animale, a minimum 2 ha teren agricol şi a unui număr minim de animale, respectiv 12 capete vaci de lapte pentru achiziţionarea de tancuri de răcire a laptelui, cu capacitatea de 500 l-2.000 l;"

    2. La punctul 6 "Acordarea alocaţiei", după litera a)
 se introduce o nouă literă, litera a^1), cu următorul cuprins:

    "a^1) data limită de depunere a documentaţiilor în vederea accesării Programului este 31 mai 2006."

    3. La anexa nr. 1 la Program, litera b)
 va avea următorul cuprins:

    "b) producători agricoli:

    - grup individual de muls;

    – generatoare de curent electric cu putere până la 5 kW;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic