Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 25 /2021


pentru aprobarea modificării şi completării Statutului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, aprobat prin Hotărârea Congresului Notarilor Publici din România nr. 10/2014


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, cu unanimitate de voturi, adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Se aprobă modificarea şi completarea Statutului
 Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, aprobat prin Hotărârea Congresului Notarilor Publici din România nr. 10/2014
, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 853 din 24 noiembrie 2014, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:

    1. La articolul 21, alineatul (3)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(3) Convocarea Congresului notarilor publici în sesiune ordinară se face de Biroul executiv, cu cel puţin 60 de zile înainte de data stabilită pentru desfăşurarea acestuia, iar în sesiune extraordinară, cu cel puţin 30 de zile înainte, prin înştiinţarea în scris a Camerelor şi prin publicarea în presă, cu menţionarea datei, a locului desfăşurării şi a ordinii de zi. Înştiinţarea va menţiona, după caz, adoptarea de către Congres a hotărârilor prin întrunirea în şedinţă între prezenţi ori prin intermediul sistemului de videoconferinţă sau, fără a fi întrunit în şedinţă, prin vot exprimat prin corespondenţă."

    2. La articolul 21, după alineatul (12)
 se introduce un nou alineat, alineatul (12^1), cu următorul cuprins:

    "(12^1) În situaţii excepţionale, Congresul poate adopta hotărâri prin întrunirea în şedinţă prin intermediul sistemului de videoconferinţă sau, fără a fi întrunit în şedinţă, prin vot exprimat prin corespondenţă. În acest din urmă caz, reprezentanţii notarilor publici îşi vor exprima votul în scris pe baza materialelor şi proiectelor de hotărâri transmise de către preşedintele Uniunii. Transmiterea materialelor şi, ulterior, a votului exprimat se face prin unul dintre mijloacele convenţionale de comunicare, care face dovada transmiterii şi, respectiv, a primirii acestora."

    ART. II

    Prezenta hotărâre se comunică tuturor Camerelor Notarilor Publici, pentru a fi adusă la cunoştinţa notarilor publici.

    ART. III

    Prezenta hotărâre se comunică, în vederea ratificării, Congresului notarilor publici din România, urmând a se publica, împreună cu hotărârea de ratificare, în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. IV

    Serviciul Registratură din cadrul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România va urmări ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic