Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 249 /2007


privind aprobarea realizării de către Secretariatul General al Guvernului, prin Institutul Naţional de Statistică, în colaborare cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, a reţelei securizate de comunicaţii de arie extinsă


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă realizarea de către Secretariatul General al Guvernului, prin Institutul Naţional de Statistică, în colaborare cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, a reţelei securizate de comunicaţii de arie extinsă pentru sediul central şi direcţiile teritoriale de statistică.

    ART. 2

    Institutul Naţional de Statistică are obligaţia să utilizeze reţeaua constituită potrivit art. 1, în conformitate cu normele tehnice ce vor fi emise, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, de Institutul Naţional de Statistică şi direcţiile teritoriale de statistică, cu consultarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, şi de a plăti serviciile de buclă locală de care beneficiază.

    ART. 3

    Se autorizează Serviciul de Telecomunicaţii Speciale să achiziţioneze serviciile de buclă locală, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, pentru Institutul Naţional de Statistică şi să gestioneze reţeaua constituită potrivit cerinţelor beneficiarului.

    ART. 4

    (1) Modul de recuperare a costurilor pentru serviciile de buclă locală, precum şi orice alte detalii se stabilesc prin protocol încheiat între Secretariatul General al Guvernului, Institutul Naţional de Statistică şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, potrivit atribuţiilor acestuia din urmă de a administra, exploata şi dezvolta reţelele de telecomunicaţii speciale.

    (2) Clauzele protocolului se pot renegocia anual, la cererea uneia dintre părţi.

    ART. 5

    (1) Costurile pentru serviciile achiziţionate potrivit art. 3 se recuperează de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale din bugetul Institutului Naţional de Statistică şi al direcţiilor teritoriale de statistică.

    (2) Cu sumele rezultate potrivit alin. (1), încasate în cadrul aceluiaşi exerciţiu financiar, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale reconstituie creditele bugetare utilizate în acest scop.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic