Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 203 /2006


privind suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, al art. 11 lit. a) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, precum şi al art. 2 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 12/2006 pentru aprobarea măsurilor privind susţinerea finanţării documentaţiilor tehnice pentru proiectele din cadrul măsurii 2.1 "Dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii rurale" din Programul SAPARD, de la bugetul de stat,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale cu suma de 9,3 milioane lei (RON) din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, pentru decontarea cheltuielilor efectuate pentru elaborarea şi actualizarea studiilor de fezabilitate, elaborarea şi actualizarea proiectelor tehnice, inclusiv a studiilor de specialitate pentru obiectivele de investiţii finanţate prin măsura 2.1 "Dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii rurale" din Programul SAPARD.

    (2) Suma prevăzută la alin. (1) se prevede distinct la capitolul 83.01 "Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare" astfel: pentru finanţarea studiilor de fezabilitate suma de 2,0 milioane lei (RON) la titlul VI "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice", articolul 51.02 "Transferuri de capital", alineatul 51.02.07 "Finanţarea studiilor de fezabilitate aferente proiectelor SAPARD" şi pentru finanţarea proiectelor tehnice - suma de 7,3 milioane lei (RON) la titlul VII "Alte transferuri", articolul 55.01 "Transferuri interne", alineatul 55.01.12 "Investiţii ale agenţilor economici cu capital de stat".

    ART. 2

    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările prevăzute la art. 1 în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale pe anul 2006.

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                                Contrasemnează:

                                ---------------

            Ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale,

                                Gheorghe Flutur

                         Ministrul finanţelor publice,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic