Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 193 /2007


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.710/2006 privind transmiterea unui imobil, aflat în domeniul privat al statului, din administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Public


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 5 alin. (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 11 lit. m) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC

    Hotărârea Guvernului nr. 1.710/2006 privind transmiterea unui imobil, aflat în domeniul privat al statului, din administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în administrarea Ministerului Public, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 997 din 14 decembrie 2006, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 1 va avea următorul cuprins:

    "Art. 1. - Se aprobă transmiterea imobilului situat în municipiul Bucureşti, str. Nicolae Racotă nr. 12-14, ap. 15, sectorul 1, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1, aflat în domeniul privat al statului, din administrarea Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat» în administrarea Ministerului Public, cu destinaţia de locuinţă de serviciu pentru procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe perioada exercitării mandatului."

    2. Articolul 2 va avea următorul cuprins:

    "Art. 2. - Bunurile şi dotările aferente imobilului prevăzut la art. 1, identificate potrivit anexei nr. 2, aflate în domeniul privat al statului, se transmit din administrarea Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat» în administrarea Ministerului Public."

    3. După articolul 2 se introduc trei noi articole, articolele 3-5, cu următorul cuprins:

    "Art. 3. - Predarea-preluarea imobilului prevăzut la art. 1, a dotărilor şi instalaţiilor aferente acestuia se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    Art. 4. - Patrimoniul Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat» se diminuează cu valoarea de inventar a bunurilor şi dotărilor aferente acestuia, iar patrimoniul Ministerului Public se majorează cu valoarea de inventar a imobilului prevăzut la art. 1, precum şi cu valoarea de inventar a bunurilor şi dotărilor aferente acestuia.

    Art. 5. - Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre."

    4. Anexa se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1 la prezenta hotărâre.

    5. După anexa nr. 1 se introduce anexa nr. 2 la prezenta hotărâre.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic