Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 186 /1995


privind constituirea sistemului informaţional referitor la situaţia numerică a personalului din instituţiile publice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 10.04.1995 și 29.01.2017 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 10.04.1995 și 29.01.2017 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 4 din Legea nr. 10/1991 privind finanţele publice şi al art. 4 din Ordonanţa Guvernului nr. 63/1994 privind actualizarea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile şi instituţiile publice,

    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1

    În vederea creării unei bănci de date şi informaţii necesare cunoaşterii cu exactitate a situaţiei personalului plătit din fonduri publice, instituţiile publice finanţate din bugetul de stat, din bugetele locale, din bugetele fondurilor speciale, precum şi din bugetele instituţiilor publice ale căror cheltuieli de funcţionare şi investiţii se asigura integral din venituri extrabugetare sau din venituri extrabugetare şi subvenţii acordate din bugetul de stat sau din bugetele locale, în funcţie de subordonare, vor depune semestrial, în termen de 15 zile de la data expirării fiecărui semestru, date şi informaţii cu privire la numărul de personal al acestora, valabile în ultima zi a semestrului respectiv, după cum urmează:

    a) la Ministerul Finanţelor, pentru aparatul propriu al tuturor ordonatorilor principali de credite bugetare a căror finanţare se asigura din bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, anexa la bugetul de stat şi la bugetul asigurărilor sociale de stat;

    b) la ordonatorii principali de credite din apărarea naţionala, ordinea publică şi siguranţa naţionala, pentru aparatul instituţiilor publice din subordinea acestora;

    c) la serviciile publice descentralizate ale Ministerului Finanţelor în unităţile administrativ-teritoriale, pentru:

    - ordonatorii principali de credite bugetare din administraţia publică locală;

    - ordonatorii secundari şi terţiari de credite bugetare, inclusiv instituţiile publice finanţate integral sau parţial din venituri extrabugetare, cu excepţia celor prevăzuţi la lit. b).

    ART. 2

    (1) Următoarele fapte constituie contravenţii la prezenta hotărâre, dacă nu au fost săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii, sa constituie infracţiuni:

    a) prezentarea de date eronate;

    b) nerespectarea termenului de transmitere a datelor şi informaţiilor, prevăzut la art. 1.

    (2) Contravenţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) se sancţionează cu amendă de la 500.000 lei la 750.000 lei, iar cele de la lit. b), cu amendă de la 250.000 lei la 500.000 lei.

    (3) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor se fac de către organele de specialitate din Ministerul Finanţelor şi unităţile sale teritoriale.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic