Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1798 /2006


privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Secţiunea 4 Drajna-Fetesti" şi "Secţiunea 5 Fetesti-Cernavoda" din cadrul obiectivului de investiţie Autostrada Bucureşti-Cernavoda pe teritoriul localităţilor Borcea, Dragalina şi Perişoru din judeţul Călăraşi şi al localităţii Fetesti din judeţul Ialomiţa


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constitutia României, republicată, şi al art. 4 alin. (1) din Legea nr. 198/2004 privind unele măsuri prealabile lucrărilor de construcţie de autostrăzi şi drumuri naţionale,

    Guvernul României adopta prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă suplimentarea amplasamentului lucrării de utilitate publică de interes naţional "Secţiunea 4 Drajna-Fetesti" şi "Secţiunea 5 Fetesti-Cernavoda" din cadrul obiectivului de investiţie Autostrada Bucureşti-Cernavoda pe teritoriul localitatilor Borcea, Dragalina şi Perisoru din judeţul Calarasi şi al localităţii Fetesti din judeţul Ialomita, potrivit hartii topografice prevăzute în anexa nr. 1*).

------------

    *) Anexa nr. 1 se comunică persoanelor fizice şi juridice interesate, la solicitarea acestora, de către Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A., care este depozitarul acesteia; imposibilitatea publicarii în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hartii topografice cuprinse în anexa nr. 1 este determinata de impedimente de natura tehnico-redactionala.

    ART. 2

    (1) Se aprobă declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe teritoriul localitatilor Borcea, Dragalina şi Perisoru din judeţul Calarasi şi al localităţii Fetesti din judeţul Ialomita, expropriator fiind statul român, prin Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. de sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

    (2) Imobilele supuse exproprierii sunt menţionate în tabelul prevăzut în anexa nr. 2.

    ART. 3

    Se aprobă ca justa despăgubire pentru imobilele ce constituie amplasamentul lucrării prevăzut la art. 1 suma globală estimată de 8 mii lei, finanţată din contribuţia Guvernului României la Memorandumul de finanţare convenit între Guvernul României şi Comisia Europeana privind asistenţa financiară nerambursabilă acordată prin Instrumentul pentru Politici Structurale de Preaderare pentru măsura "Construcţia şi reabilitarea secţiunilor 4 şi 5 ale Autostrazii Bucureşti-Cernavoda, România" (Măsura ISPA nr. 2000/RO/16/P/PT/003), ratificat prin Legea nr. 375/2001, cu modificările ulterioare, ca justa despăgubire pentru imobilele ce constituie amplasamentul lucrării prevăzut la art. 1, din prevederile anuale aprobate în bugetul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului cu aceasta destinatie.

    ART. 4

    Suma prevăzută la art. 3 se virează de către Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. pentru lucrarea de utilitate publică prevăzută la art. 1, în vederea efectuării despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere, în condiţiile legii.

    ART. 5

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic