Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 172 /2006


privind modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 20/2002 privind achiziţiile publice prin licitaţii electronice, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.567/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 17.02.2006 și 29.06.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 17.02.2006 și 29.06.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    "(2) Nerespectarea termenului prevăzut la alin. (1) sau necomunicarea unui răspuns la notificarea autorităţii contractante atrage decăderea furnizorului/prestatorului/executantului din dreptul de a mai contesta decizia de suspendare din sistemul electronic de achiziţii publice, în cadrul procedurii speciale prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 20/2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 468/2002, cu modificările şi completările ulterioare."

    7. Litera b) a articolului 27 va avea următorul cuprins:

    "b) refuzul furnizorului/executantului/prestatorului prevăzut la art. 25 alin. (1) sau indicarea faptului că nu a fost comunicat un răspuns în sensul art. 25 alin. (1^1);".

    8. Alineatul (1) al articolului 37 va avea următorul cuprins:

    "Art. 37. - (1) Orice furnizor/executant/prestator are dreptul de a renunţa la participarea în sistemul electronic de achiziţii publice, cu excepţia cazului în care se află în stare de suspendare potrivit prevederilor art. 18 lit. b)-e)."

    9. Alineatul (3) al articolului 38 va avea următorul cuprins:

    "(3) Un furnizor/executant/prestator care a renunţat la dreptul de a participa la achiziţii publice derulate în sistemul electronic nu are dreptul de a se mai înregistra în sistemul electronic de achiziţii publice timp de 6 luni de la data primei sale renunţări."

    10. Alineatul (1) al articolului 39 va avea următorul cuprins:

    "Art. 39. - (1) Garanţia de participare se constituie de către furnizori/prestatori/executanţi în scopul de a proteja drepturile autorităţii contractante faţă de riscul unui eventual comportament necorespunzător al acestuia, pe întreaga perioadă dintre data limită de depunere a ofertelor, data închiderii licitaţiei electronice şi până la încheierea contractului de achiziţie publică."

    11. După alineatul (1) al articolului 39 se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:

    "(1^1) Garanţia de participare se constituie de către furnizori/prestatori/executanţi, în mod obligatoriu, până la data limită de depunere a ofertelor (data închiderii licitaţiei electronice), în cuantumul şi în condiţiile stabilite de autoritatea contractantă."

    12. Alineatul (4) al articolului 40 va avea următorul cuprins:

    "(4) Autoritatea contractantă are obligaţia de a verifica constituirea garanţiei de participare odată cu verificarea documentelor de calificare ale furnizorului/prestatorului/executantului a cărui ofertă a fost stabilită ca fiind câştigătoare, neconstituirea de către acesta din urmă a garanţiei de participare atrăgând, în mod obligatoriu, excluderea furnizorului/prestatorului/executantului din procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică."

    13. Alineatul 1 al articolului 45 va avea următorul cuprins:

    "Art. 45. - (1) Cuantumul iniţial al tarifului de participare pentru participarea la o procedură de achiziţie publică este de 1 leu (RON)."
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic