Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 172 /2006


privind modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 20/2002 privind achiziţiile publice prin licitaţii electronice, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.567/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 17.02.2006 și 29.06.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 17.02.2006 și 29.06.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 20/2002 privind achiziţiile publice prin licitaţii electronice, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.567/2003, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 31 din 14 ianuarie 2004, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Alineatul (2) al articolului 1 va avea următorul cuprins:

    "(2) Prezentele norme metodologice se aplică operatorului sistemului electronic de achiziţii publice, autorităţilor contractante care utilizează sistemul electronic de achiziţii publice în conformitate cu dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 182/2002 privind lista autorităţilor contractante care au obligaţia de a aplica prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 20/2002 privind achiziţiile publice prin licitaţii electronice şi produsele care urmează să fie achiziţionate prin procedura de licitaţie electronică, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi furnizorilor, executanţilor sau prestatorilor care doresc să se înscrie, respectiv deja înscrişi, în sistemul electronic de achiziţii publice."

    2. Litera c) a articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "c) asumarea respectării de către autorităţile contractante a normelor de utilizare şi securitate şi a obligaţiilor de confidenţialitate impuse de către operatorul sistemului electronic de achiziţii publice;".

    3. Alineatul (2) al articolului 6 va avea următorul cuprins:

    "(2) Sucursalele, agenţiile şi celelalte sedii secundare fără personalitate juridică ale unui furnizor/executant/prestator nu pot fi înregistrate în sistemul electronic de achiziţii publice."

    4. Litera c) a articolului 8 va avea următorul cuprins:

    "c) asumarea respectării de către furnizori/prestatori/executanţi a normelor de utilizare şi securitate şi a obligaţiilor de confidenţialitate impuse de către operatorul sistemului electronic de achiziţii publice;".

    5. După alineatul (1) al articolului 25 se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:

    "(1^1) În cazul în care furnizorul/prestatorul/executantul nu comunică în scris şi, ori de câte ori este posibil, în format electronic un răspuns la notificarea autorităţii contractante, în termenul prevăzut la alin. (1), autoritatea contractantă este îndreptăţită să considere că furnizorul/prestatorul/executantul refuză în mod nejustificat să încheie contractul de achiziţie publică."

    6. Alineatul (2) al articolului 25 va avea următorul cuprins:
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic