Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 168 /2006


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 547/2002 privind instituirea în portul Constanţa, aflat în administrarea Companiei Naţionale ”Administraţia Porturilor Maritime Constanţa” - S.A, a măsurilor pentru facilitarea exploatării porturilor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României
, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Hotărârea Guvernului nr. 547/2002
 privind instituirea în portul Constanţa, aflat în administrarea Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Maritime Constanţa" - S.A, a măsurilor pentru facilitarea exploatării porturilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 400 din 11 iunie 2002, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Alineatul (2) al articolului 1
 va avea următorul cuprins:

    "(2) Măsurile prevăzute la alin. (1) se aplică în zona din port având suprafaţa de 39.065.904 mp, conform planului cadastral prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre."

    2. După alineatul (2) al articolului 1
 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Pe suprafeţele de teren care fac obiectul contractelor de concesiune ce au fost preluate de către Compania Naţională «Administraţia Porturilor Maritime» - S.A. Constanţa de la Regia Autonomă «Administraţia Zonei Libere Constanţa Sud şi Zonei Libere Basarabi», conform prevederilor Legii nr. 342/2004
 privind trecerea Regiei Autonome «Administraţia Zonei Libere Constanţa Sud şi a Zonei Libere Basarabi» la Compania Naţională «Administraţia Porturilor Maritime» - S.A. Constanţa, cu modificările ulterioare, măsurile prevăzute la alin. (1) se aplică la încetarea acestor contracte de concesiune."

    3. Anexa
 se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. II

    Hotărârea Guvernului nr. 547/2002
 privind instituirea în portul Constanţa, aflat în administrarea Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Maritime Constanţa" - S.A., a măsurilor pentru facilitarea exploatării porturilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 400 din 11 iunie 2002, cu modificările şi completările aduse prin prezenta hotărâre, se va republica în Monitorul Oficial al României, Partea I, dându-se textelor o nouă numerotare.

                    PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic