Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1598 /2006


privind declararea zile de 1 ianuarie "Ziua aderării României la Uniunea Europeană" şi pentru aprobarea organizării, în perioada 24 decembrie 2006 - 1 ianuarie 2007, a manifestărilor ocazionate de aderarea României la Uniunea Europeană


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 10.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (10.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (2) În funcţie de problematica lucrărilor Comitetului de organizare, la şedinţele acestuia pot fi invitaţi să participe şi reprezentanţi ai altor autorităţi şi instituţii publice.

    (3) Pentru pregătirea manifestărilor ocazionate de aderarea României la Uniunea Europeană, Comitetul de organizare poate constitui comisii tehnice formate din reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice implicate.

    ART. 4

    (1) Pentru finanţarea cheltuielilor aferente organizării şi desfăşurării manifestărilor prevăzute la art. 2, se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2006, cu suma de 11.688 mii lei, pentru municipiul Bucureşti, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, şi alocarea acesteia bugetului local al municipiului Bucureşti.

    (2) În vederea desfăşurării în bune condiţii a manifestărilor prevăzute la art. 2 se pot atrage şi alte resurse financiare pentru finanţarea cheltuielilor, în condiţiile legii.

    (3) Structura detaliată a bugetului aferent organizării şi desfăşurării manifestărilor prevăzute la art. 2 se aprobă prin decizie a primarului general al municipiului Bucureşti.

    (4) Ordonatorul principal de credite răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumei alocate potrivit prevederilor prezentului articol.

    (5) Ministerul Finanţelor Publice va introduce modificările corespunzătoare în volumul şi structura bugetului de stat pe anul 2006.

    (6) Cu sumele neutilizate se reîntregeşte Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, până la data de 29 decembrie 2006.

    ART. 5

    (1) Gestionarea acţiunilor prevăzute de prezenta hotărâre va fi realizată de Primăria Municipiului Bucureşti şi de Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti - ARCUB, instituţie publică aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care au în responsabilitate asigurarea tuturor bunurilor, serviciilor şi lucrărilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor prevăzute la art. 2.

    (2) Eventualele pagube neimputabile se acoperă din bugetul aferent organizării şi desfăşurării manifestărilor prevăzute la art. 2, potrivit deciziei primarului general al municipiului Bucureşti.

                             PRIM-MINISTRU

                        CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                            Contrasemnează:
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic