Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 159 /2006


pentru modificarea şi completarea Statutului Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 768/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.02.2006 și 27.11.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.02.2006 și 27.11.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Statutul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 768/2003, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 487 din 7 iulie 2003, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 3 alineatul (2), litera h) va avea următorul cuprins:

    "h) asigură, la nivel regional, implementarea schemelor de finanţare nerambursabilă, componenta «Dezvoltarea Resurselor Umane», din cadrul Subprogramului PHARE 2003 - Coeziune economică şi socială."

    2. La articolul 3 alineatul (2), după litera h) se introduce o nouă literă, litera i), cu următorul cuprins:

    "i) îndeplineşte atribuţiile de autoritate de implementare pentru schemele de finanţare nerambursabilă, componenta «Dezvoltarea Resurselor Umane», din cadrul Subprogramului PHARE 2004-2006 - Coeziune economică şi socială."

    3. După alineatul (1^1) al articolului 4^1 se introduce un nou alineat, alineatul (1^2), cu următorul cuprins:

    "(1^2) Organismul intermediar pentru Programul operaţional sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane îndeplineşte atribuţiile prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. g)."

    4. Alineatul (2) al articolului 4^1 se abrogă.

    5. Alineatele (3), (4) şi (5) ale articolului 4^1 vor avea următorul cuprins:

    "(3) Atribuţiile prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. i) sunt îndeplinite prin unităţile de implementare a programului, unităţi fără personalitate juridică ce funcţionează în cadrul celor 8 regiuni de dezvoltare şi îşi desfăşoară activitatea la sediul agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă din reşedinţele de judeţ în care îşi au sediile agenţiile de dezvoltare regională.

    (4) Unităţile de implementare a programului aplică la nivel regional şi Programul operaţional sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane.

    (5) Implementarea, la nivel judeţean, a schemelor de finanţare nerambursabilă pentru dezvoltarea resurselor umane se realizează de către unităţile de implementare a programului prin compartimente de specialitate de implementare a programului, denumite în continuare compartimente de implementare a programului."
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic