Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1562 /2006


privind aprobarea contractului de consultanţă şi servicii financiare pentru privatizarea Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii - S.A.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 51 lit. b) din Legea nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 1 şi 2 din Hotărârea Guvernului nr. 774/2005 privind unele măsuri pentru declanşarea procesului de privatizare a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii - S.A., cu completările ulterioare, şi al art. 215 alin. (5) din Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societăţilor comerciale, cu modificările şi completările ulterioare, şi a Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 577/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se mandatează Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei să semneze contractul de consultanţă şi servicii financiare pentru privatizarea Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii - S.A. cu consorţiul compus din CA-IB Corporate Beratungs Ges.m.b.H. şi Muşat & Asociaţii S.C.A.

    (2) Consultantul va îndeplini sarcinile prevăzute în contractul de consultanţă şi servicii financiare prevăzut la alin. (1).

    (3) Se aprobă contractul de consultanţă şi servicii financiare prevăzut la alin. (1) în forma şi conţinutul prezentate în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

---------

    *) Anexa se publică ulterior în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 936 bis în afara abonamentului, care se poate achiziţiona de la Centrul pentru relaţii cu publicul al Regiei Autonome "Monitorul Oficial", Bucureşti, şos. Panduri nr. 1.

    ART. 2

    (1) Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii - S.A. vor suporta, după caz, plata sumelor datorate consultantului în baza contractului de consultanţă şi servicii financiare, după cum urmează:

    a) Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, pentru sumele încasate pentru acţiunile vândute;

    b) Societatea Naţională de Radiocomunicaţii - S.A., pentru componenta fixă a onorariului, sumele cu care investitorul/investitorii (inclusiv investitorii instituţionali) se angajează să majoreze capitalul social al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii - S.A., indiferent de forma aporturilor (numerar sau în natură) în cazul în care operaţiunea majorării de capital este utilizată ca metodă de privatizare, pentru sumele pe care investitorul/investitorii (inclusiv investitorii instituţionali) s-a/s-au obligat prin contractul de privatizare să le realizeze cu titlu de investiţii în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii - S.A., din surse proprii sau atrase în numele investitorului/investitorilor în condiţiile existenţei unor garanţii şi datoriile financiare pe termen lung ale Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii - S.A., preluate de către investitor/investitori (inclusiv investitori instituţionali) în urma cumpărării acţiunilor prin contractul de privatizare.

    (2) Societatea Naţională de Radiocomunicaţii - S.A. asigură şi garantează în totalitate sursele de finanţare a cheltuielilor care cad în sarcina sa, prevăzute la alin. (1).

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic