Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1557 /2008


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 943/2001 privind înfiinţarea Grupului Interministerial Român pentru Managementul Integrat al Frontierei de Stat


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC

    Hotărârea Guvernului nr. 943/2001 privind înfiinţarea Grupului Interministerial Român pentru Managementul Integrat al Frontierei de Stat, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 669 din 3 august 2006, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 1. - Grupul Interministerial Român pentru Managementul Integrat al Frontierei de Stat, denumit în continuare grup interministerial, este organism consultativ, fără personalitate juridică, care funcţionează pe lângă Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, are sediul în municipiul Bucureşti, Piaţa Revoluţiei nr. 1A, sectorul 1, şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea Consiliului Interministerial pentru Afaceri Interne şi Justiţie."

    2. La articolul 2, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(3) Strategia managementului integrat al frontierei de stat se elaborează de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative în colaborare cu autorităţile şi instituţiile implicate, se avizează de grupul interministerial şi se aprobă prin hotărâre a Guvernului. Strategia managementului integrat al frontierei de stat se actualizează periodic în funcţie de dinamica standardelor europene în domeniu, precum şi a altor necesităţi obiective cu caracter intern."

    3. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 4. - (1) Grupul interministerial se reuneşte în şedinţe ordinare trimestriale sau ori de câte ori este necesar în şedinţe extraordinare.

    4. La articolul 6, după litera g) se introduc două noi litere, literele h) şi i), cu următorul cuprins:

    "h) planifică şi coordonează evaluările privind modalităţile de aplicare a măsurilor stabilite în cadrul Strategiei naţionale şi formulează propuneri pentru corelarea strategiilor în domeniu, adoptate la nivelul autorităţilor şi instituţiilor membre ale grupului interministerial;

    i) formulează, pregăteşte şi contribuie la fundamentarea deciziilor necesare asigurării coerenţei în procesul de realizare şi actualizare a Strategiei naţionale, precum şi a documentelor de implementare, după caz."

    5. La articolul 7, literele a), c) şi f) se abrogă.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic