Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1520 /2007


privind transmiterea unui teren, situat în municipiul Bucureşti, proprietate privată a statului, din administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor în administrarea Companiei de Proiect, Societatea Comercială "Dâmboviţa Center" - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 11 lit. m) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 3.16 şi al art. 5.1.2 lit. (i) din anexa nr. 2 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 95/2006 privind aprobarea Actului adiţional la Contractul de parteneriat public-privat pentru reconversia funcţională a amplasamentului "Centrul Dâmboviţa" şi de finalizare a construcţiilor existente şi mandatarea Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului pentru semnarea acestuia, aprobată prin Legea nr. 122/2007,

    având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 82/2002 privind trecerea unor imobile din domeniul public al statului în domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului Justiţiei, a Ministerului Culturii şi Cultelor şi a Societăţii Române de Radiodifuziune în administrarea Ministerului Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, precum şi mandatarea acestuia de a iniţia un program prioritar de reconversie funcţională a amplasamentului şi de finalizare a construcţiilor existente, cu modificările ulterioare, şi ale Hotărârii Guvernului nr. 492/2002 pentru schimbarea denumirii amplasamentului situat în municipiul Bucureşti, str. Ştirbei Vodă, sectorul 1, din "Muzeul Naţional de Istorie" în "Centrul Dâmboviţa" şi aprobarea programului prioritar de reconversie funcţională a amplasamentului şi de finalizare a construcţiilor existente, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă transferul cu titlu gratuit al unui teren, în suprafaţă de 5.000 mp, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, proprietate privată a statului, din administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor în administrarea Companiei de Proiect, Societatea Comercială "Dâmboviţa Center" - S.R.L., în scopul şi pe durata realizării lucrărilor de construire a Clădirii Autorităţii Publice, în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 95/2006.

    (2) La finalizarea lucrărilor de construire, clădirea împreună cu terenul prevăzut la alin. (1) se transferă Autorităţii Publice, potrivit art. 17 pct. 8 din anexa nr. 2 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 95/2006.

    ART. 2

    Predarea-preluarea terenului se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

                                 PRIM-MINISTRU

                            CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                                Contrasemnează:

                                ---------------

                             Ministrul dezvoltării,

                       lucrărilor publice şi locuinţelor,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic