Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1465 /2006


privind utilizarea sumelor încasate din privatizare pentru transmiterea cu plată a imobilului "Palatul CEC", cu terenul aferent, din patrimoniul Casei de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. în domeniul public al municipiului Bucureşti şi în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2003 privind utilizarea veniturilor din privatizare şi din valorificarea activelor bancare neperformante, aprobată cu modificări prin Legea nr. 48/2005,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) În limita sumei de 17,787 milioane euro, disponibilităţile în valută gestionate de Ministerul Finanţelor Publice, încasate potrivit prevederilor art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2003 privind utilizarea veniturilor din privatizare şi din valorificarea activelor bancare neperformante, aprobată cu modificări prin Legea nr. 48/2005, se utilizează pentru transmiterea cu plată, din patrimoniul Casei de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. în domeniul public al municipiului Bucureşti şi în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a imobilului "Palatul CEC", cu terenul aferent, situat în municipiul Bucureşti, Calea Victoriei nr. 13, sectorul 3, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    (2) Imobilul prevăzut la alin. (1) va avea destinaţia de muzeu de istorie şi artă al municipiului Bucureşti.

    ART. 2

    (1) Termenii şi condiţiile transmiterii imobilului, cu terenul aferent, prevăzute la art. 1, se vor stabili printr-un protocol încheiat între municipiul Bucureşti, pe de o parte, şi Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A., pe de altă parte.

    (2) Suma de plată pentru imobilul şi terenul aferent, prevăzute la art. 1, se va stabili prin negociere între cele două părţi.

    ART. 3

    (1) În baza notificării Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind suma necesară transmiterii cu plată a imobilului "Palatul CEC", cu terenul aferent, stabilită prin protocolul menţionat la art. 2, care nu va depăşi suma menţionată la art. 1, precum şi a hotărârii de aprobare a transmiterii unui teren, la schimb, pentru construirea viitorului sediu al Casei de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A., în termen de 5 zile lucrătoare, Ministerul Finanţelor Publice virează suma solicitată în contul de valută al municipiului Bucureşti.

    (2) Cu echivalentul în lei al sumei în valută prevăzute la alin. (1) se suplimentează veniturile şi cheltuielile bugetului local al municipiului Bucureşti, iar suma în valută se va utiliza potrivit destinaţiei prevăzute la art. 1.

    (3) Reflectarea operaţiunii prevăzute la alin. (2) în execuţia de casă a bugetului local al municipiului Bucureşti, derulată prin conturile deschise la Trezoreria Statului, se va efectua conform precizărilor emise de Ministerul Finanţelor Publice în termen de 10 zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 4

    Imobilul prevăzut la art. 1 îşi va păstra numele de "Palatul CEC" pentru o perioadă de 20 de ani de la data încheierii tranzacţiei pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni. Pentru aceeaşi perioadă, Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. - S.A. îşi va păstra dreptul asupra imaginii "Palatului CEC", având dreptul de a înregistra o marcă comercială care include o siglă ce încorporează o reprezentare vizuală a "Palatului CEC".

                                 PRIM-MINISTRU
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic