Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1463 /2006


privind suplimentarea bugetului Ministerului Economiei şi Comerţului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, precum şi al art. 11 lit. a) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Economiei şi Comerţului pe anul 2006 cu suma de 40.870 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2006, la capitolele şi titlurile de cheltuieli cuprinse în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea asigurării fondurilor necesare finanţării lucrărilor de securizare şi asistenţă socială la mina Baia Nouă, aparţinând Societăţii Comerciale "Miniera Banat-Anina" - S.A., a unor mine aflate în patrimoniul Companiei Naţionale a Metalelor Preţioase şi Neferoase "Remin" - S.A. şi Companiei Naţionale a Cuprului, Aurului şi Fierului "Minvest" - S.A., a stocului de uraniu, a lucrărilor de cercetare-dezvoltare, restructurare a producţiei de apărare, precum şi a subvenţiilor pentru ecologizare şi diferenţe de preţ şi tarif.

    ART. 2

    Anexa nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 49/2006 pentru aprobarea, pentru anul 2006, a Listei operatorilor economici aflaţi sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Economiei şi Comerţului, care beneficiază de prevederile art. 10 alin. (7) din Legea bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, a subvenţiilor pe produse şi a subvenţiilor privind protecţia socială acordate companiilor, societăţilor naţionale şi societăţilor comerciale din sectorul minier, a subvenţiilor pentru acţiuni de ecologizare pentru Societatea Comercială "Romplumb" - S.A. Baia Mare, precum şi a cheltuielilor de procesare pentru obţinerea a 1 kg de octoxid de uraniu prin reprocesarea concentratelor tehnice neconforme, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 53 din 20 ianuarie 2006, cu modificările ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 3

    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice, la cererea ordonatorului principal de credite, să introducă modificările prevăzute la art. 1 în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Economiei şi Comerţului pe anul 2006.

                           PRIM-MINISTRU

                      CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

                               Contrasemnează:

                               ───────────────

                     Ministrul economiei şi comerţului,

                             Codruţ Ioan Şereş

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic