Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1396 /2010


privind reorganizarea unor unităţi sanitare publice cu paturi din subordinea Ministerului Sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor acte normative în domeniul sănătăţii


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 16.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (16.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, şi al art. 15
 şi 174 din Legea nr. 95/2006
 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Institutul Clinic de Boli Digestive şi Transplant Hepatic Fundeni, cu sediul în municipiul Bucureşti, şos. Fundeni nr. 258, sectorul 2, şi Institutul Clinic de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni, cu sediul în municipiul Bucureşti, şos. Fundeni nr. 258, sectorul 2, unităţi sanitare publice cu paturi, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Sănătăţii, se desfiinţează ca urmare a reorganizării prin comasare prin absorbţie de către Institutul Clinic Fundeni şi preluarea activităţii acestora de către Institutul Clinic Fundeni.

    ART. 2

    (1) Institutul Clinic Fundeni preia patrimoniul Institutului Clinic de Boli Digestive şi Transplant Hepatic Fundeni şi al Institutului Clinic de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni, stabilit pe baza bilanţului contabil de închidere al instituţiilor care predau, însoţit de balanţa de verificare sintetică, contul de rezultat patrimonial, situaţia fluxurilor de trezorerie, conturile de execuţie întocmite pe fiecare sursă de finanţare şi de celelalte anexe, inclusiv cele care se întocmesc la finele anului potrivit normelor în vigoare, împreună cu protocoalele de predare-preluare, încheiate în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    (2) După semnarea protocoalelor prevăzute la alin. (1) şi finalizarea procesului de reorganizare, inventarul bunurilor din domeniul public al statului va fi actualizat, cu menţionarea datelor de identificare a acestora şi precizarea numerelor de identificare la Ministerul Finanţelor Publice.

    (3) Personalul Institutului Clinic de Boli Digestive şi Transplant Hepatic Fundeni şi al Institutului Clinic de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni se preia de către Institutul Clinic Fundeni în termenul prevăzut la alin. (1), şi îşi păstrează toate drepturile şi obligaţiile avute la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, corespunzător noii organigrame a Institutului Clinic Fundeni, care se aprobă prin ordin al ministrului sănătăţii în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 3

    Articolul 3
 din Hotărârea Guvernului nr. 391/2000
 privind înfiinţarea Institutului Clinic Fundeni, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 din 23 mai 2000, se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "
ART. 3

    (1) Conducerea Institutului Clinic Fundeni este asigurată de un manager, numit prin ordin al ministrului sănătăţii, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 95/2006
 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic