Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1353 /2006


pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea procedurilor pentru valorificarea bunurilor scoase din funcţiune, precum şi a celor scoase din rezervele proprii, aflate în administrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 81/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    9. După articolul 41^3 se introduce un nou articol, articolul 41^4, cu următorul cuprins:

    "Art. 41^4. - (1) Animalele de serviciu şi de reproducţie care, potrivit constatărilor personalului ce îndeplineşte atribuţii de medic veterinar oficial pentru unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi-au pierdut aptitudinile specifice şi nu au fost valorificate conform prevederilor prezentului regulament vor putea fi cedate cu titlu gratuit către persoane fizice sau juridice, în termen de 15 zile de la data parcurgerii procedurilor de valorificare.

    (2) Unitatea care deţine în evidenţă animalele prevăzute la alin. (1) asigură, atât la sediul unităţii, cât şi într-un ziar de mare tiraj, publicarea ofertei pentru cedarea cu titlu gratuit.

    (3) Cedarea cu titlu gratuit a animalelor prevăzute la alin. (1) se efectuează în condiţii stabilite prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor.

    (4) Măsurile privind animalele de serviciu şi de reproducţie care au contractat boli incurabile ori tare fizice sau care nu au putut fi cedate cu titlu gratuit potrivit alin. (1)-(3) vor fi stabilite, potrivit constatărilor proprii, de către personalul de specialitate prevăzut la alin. (1), cu respectarea prevederilor legale privind protecţia animalelor."

    10. La capitolul III, după articolul 41^4 din secţiunea a 4-a se introduce o nouă secţiune, secţiunea a 5-a, cuprinzând articolele 41^5 şi 41^6, cu următorul cuprins:

    "SECŢIUNEA a 5-a

    Organizarea şi desfăşurarea procedurii de valorificare directă fără organizarea de licitaţie

    Art. 41^5. - Valorificarea directă fără organizarea de licitaţie constă în schimbarea bunului material cu altul nou, având aceeaşi destinaţie şi caracteristici tehnico-funcţionale cel puţin egale cu ale bunului schimbat, această schimbare fiind supusă acceptării producătorului sau a altui ofertant.

    Art. 41^6. - Valorificarea directă fără organizare de licitaţie poate fi aprobată, înainte de desfăşurarea altei proceduri, de către ordonatorul principal de credite, la propunerea motivată, transmisă pe cale ierarhică de ordonatorul de credite în a cărui administrare nemijlocită se află acestea, conform instrucţiunilor ministrului administraţiei şi internelor."

    11. Articolul 42 va avea următorul cuprins:

    "Art. 42. - Bunurile care nu au fost vândute prin licitaţie, selecţie de oferte sau negociere directă, valorificate direct fără organizarea de licitaţie ori care nu au fost transmise fără plată altor instituţii publice sau unităţilor de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România pot fi valorificate, cu aprobarea ordonatorului de credite al unităţii care le are în administrare, prin operatori economici autorizaţi care au ca obiect de activitate achiziţionarea de materiale refolosibile."

    12. Articolul 43 va avea următorul cuprins:

    "Art. 43. - Bunurile care nu au putut fi valorificate sau cedate cu titlu gratuit în condiţiile prezentului regulament vor fi casate conform reglementărilor în vigoare."

    ART. II
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic