Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1353 /2006


pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea procedurilor pentru valorificarea bunurilor scoase din funcţiune, precum şi a celor scoase din rezervele proprii, aflate în administrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 81/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 18.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (18.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    "(2) Prin sintagma bunuri scoase din funcţiune se înţelege mijloacele fixe scoase din funcţiune, mijloacele fixe atipice sau excedentare, chiar dacă sunt în stare de funcţionare, precum şi alte bunuri, în starea în care se află, declasate sau clasate."

    3. Alineatul (1) al articolului 5 va avea următorul cuprins:

    "Art. 5. - (1) Bunurile care implică apărarea ţării, ordinea publică şi securitatea naţională, de natura armamentului, tehnicii de luptă, mijloacelor şi instalaţiilor speciale, precum şi cele care, datorită caracteristicilor specifice, nu pot fi folosite în mod curent în alte sectoare de activitate vor fi valorificate la intern, prin selecţie de oferte sau negociere directă, prin operatori economici autorizaţi în producţia, comercializarea unor asemenea bunuri, iar la extern, prin Societatea Comercială COMICEX - S.A."

    4. Articolul 7 va avea următorul cuprins:

    "Art. 7. - Prevederile prezentului regulament se aplică şi pentru bunurile materiale aflate la uzul curent, cât şi pentru cele din rezervele proprii, în următoarele condiţii:

    a) bunurile nu au putut fi împrospătate sau păstrarea lor în depozitare ar duce la deprecieri ori stări periculoase de orice fel, stabilite prin analize şi încercări în laboratoare şi poligoane specializate, potrivit normelor de specialitate în vigoare;

    b) bunurile nu mai sunt necesare, au devenit excedentare sau atipice, nu mai sunt prevăzute în înzestrarea unităţilor, nu se mai fabrică sau din cauza uzurii fizice ori morale nu mai corespund destinaţiei şi fac obiectul înlocuirii cu tehnică performantă de acelaşi tip."

    5. După articolul 7 se introduce un nou articol, articolul 7^1, cu următorul cuprins:

    "Art. 7^1. - Fac excepţie de la prevederile prezentului regulament bunurile pentru care modalitatea de valorificare este stabilită expres prin reglementări specifice."

    6. Alineatul (1) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - (1) Bunurile care urmează să fie valorificate atât la intern, cât şi la extern, prin procedurile prevăzute la art. 5 şi 6, se evaluează de o comisie numită de către ordonatorul de credite în a cărui administrare nemijlocită se află acestea."

    7. După alineatul (2) al articolului 11 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Procedura de valorificare prin licitaţie publică deschisă cu strigare se poate organiza şi prin bursele de mărfuri."

    8. Alineatul (1) al articolului 41^1 va avea următorul cuprins:

    "Art. 41^1. - (1) Bunurile care nu au fost valorificate prin procedurile prevăzute la art. 6 pot fi transmise fără plată la alte instituţii publice sau la unităţi de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, în condiţiile legii."
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic