Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1277 /2011


privind suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011, pentru plata arieratelor către furnizorii de energie electrică, precum şi rambursarea de la bugetul de stat a contravalorii unor servicii de navigaţie aeriană pentru zborurile scutite de la plata tarifelor pentru aceste servicii


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 22.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (22.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 96/2011 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2011,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pe anul 2011 cu suma de 130.000 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011, din care suma de 109.180 mii lei pentru plata arieratelor, la capitolul 84.01 "Transporturi", titlul 72 "Active financiare", alineatul 72.01.01 "Participare la capitalul social al societăţilor comerciale", şi suma de 20.820 mii lei pentru plata contravalorii unor servicii de navigaţie aeriană pentru zborurile scutite de la plata tarifelor pentru aceste servicii, la capitolul 84.01 "Transporturi", titlul 59 "Alte cheltuieli", articolul 59.33 "Sume destinate menţinerii navigabilităţii aeronavelor pentru zboruri speciale".

    (2) Suma prevăzută la alin. (1) se utilizează pentru plata obligaţiilor restante către furnizorii de energie electrică, precum şi pentru plata unor servicii de navigaţie aeriană pentru zborurile scutite de la plata tarifelor pentru aceste servicii.

    ART. 2

    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumei alocate potrivit prevederilor prezentei hotărâri.

    ART. 3

    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pe anul 2011.

                                 PRIM-MINISTRU

                                    EMIL BOC

                                Contrasemnează:

                                ---------------

                p. Ministrul transporturilor şi infrastructurii,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic