Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1268 /2006


privind sprijinul financiar care se acordă producătorilor agricoli în anul 2006 pentru anumite cantităţi de legume şi fructe proaspete destinate prelucrării industriale, cuantumul sprijinului financiar, sumele alocate pentru fiecare produs, precum şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.205/2004 privind modul de acordare a sprijinului financiar producătorilor agricoli pentru unele legume şi fructe proaspete destinate prelucrării industriale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 11.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (11.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    3. Articolul 15 va avea următorul cuprins:

    "Art. 15. - (1) Cererile pentru acordarea sprijinului financiar se întocmesc în două exemplare şi se depun de către producătorii agricoli la sucursalele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti, însoţite de documentele justificative, în termen de 30 de zile de la încheierea perioadei de livrare.

    (2) Pentru un an de comercializare se depune o singură cerere pentru acordarea sprijinului financiar, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 3."

    4. Articolul 16 va avea următorul cuprins:

    "Art. 16. - (1) Sucursala Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în raza căreia se află producătorul agricol de materii prime destinate prelucrării industriale verifică cererile şi documentele care atestă că produsele menţionate în cerere au fost livrate şi recepţionate în vederea prelucrării industriale şi întocmeşte situaţia centralizatoare privind cererile, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 4, pe care o înaintează Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, însoţită de câte un exemplar al cererilor depuse.

    (2) Documentele justificative şi un exemplar al cererii se păstrează la sediul sucursalelor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti.

    (3) Răspunderea pentru avizarea sprijinului financiar în cazul prezentării de date incomplete în documentele justificative ale producătorilor agricoli revine reprezentanţilor sucursalelor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

    (4) Sprijinul financiar se acordă producătorilor de legume şi fructe, în termen de 60 de zile de la data depunerii cererilor, în ordinea înregistrării acestora, până la epuizarea fondului alocat."

    5. Articolul 18 va avea următorul cuprins:

    "Art. 18. - (1) Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură întocmeşte centralizatorul sumelor cuvenite pentru sprijinul financiar acordat producătorilor agricoli de legume şi fructe, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 5, pe care îl înaintează Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.

    (2) Plata sprijinului financiar se face de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, direct în contul beneficiarului, pentru persoana juridică, prin trezorerii, iar pentru persoana fizică, prin transfer de numerar în cont bancar sau prin mandat poştal."

    6. Articolul 19 va avea următorul cuprins:

    "Art. 19. - (1) În baza centralizatorului sumelor cuvenite pentru sprijinul financiar acordat producătorilor agricoli de legume şi fructe de la bugetul de stat, transmis de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare, la capitolul 83.01 «Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare», titlul «Subvenţii». Cererea este însoţită de situaţia centralizatoare întocmită potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 6.

    (2) După aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de către Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale se alimentează conturile Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, care efectuează plata către producătorii agricoli."

    7. Anexele nr. 3, 4, 5 şi 6 se înlocuiesc cu anexele nr. 2, 3, 4 şi 5 la prezenta hotărâre.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic