Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1255 /2007


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 126/2007 privind cheltuielile necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European din anul 2007


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Hotărârea Guvernului nr. 126/2007 privind cheltuielile necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European din anul 2007, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 106 din 12 februarie 2007, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 1, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Pentru acoperirea cheltuielilor necesare în vederea pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor membrilor din România în Parlamentul European, se suplimentează bugetul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, al Secretariatului General al Guvernului pentru Institutul Naţional de Statistică, al Ministerului Afacerilor Externe, al Autorităţii Electorale Permanente, precum şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2007, potrivit anexei nr. 1."

    2. La articolul 1, după alineatul (5) se introduce un nou alineat, alineatul (6), cu următorul cuprins:

    "(6) Se reîntregeşte bugetul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2007, cu unele sume care au fost disponibilizate la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului ca urmare a aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 15/2007 privind unele măsuri referitoare la alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2007, cu modificările ulterioare, şi se suplimentează cu sumele necesare pentru aplicarea prevederilor art. 23 din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit anexei nr. 3."

    3. Articolul 11 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 11. - Sumele puse la dispoziţie Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Ministerului Afacerilor Externe, Autorităţii Electorale Permanente, Secretariatului General al Guvernului pentru Institutul Naţional de Statistică, respectiv Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, neutilizate, se restituie în vederea reîntregirii Fondului de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, în termen de 30 de zile de la data publicării rezultatului alegerilor în Monitorul Oficial al României, Partea I."

    4. Articolul 13 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 13. - Ministerul Economiei şi Finanţelor va introduce modificările ce decurg din aplicarea prevederilor prezentei hotărâri în structura bugetului de stat pe anul 2007 şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, al Secretariatului General al Guvernului pentru Institutul Naţional de Statistică, al Ministerului Afacerilor Externe, al Autorităţii Electorale Permanente, precum şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale."

    5. Articolul 14 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 14. - Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic