Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1213 /2006


privind stabilirea procedurii-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice şi private


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 24.11.2006 și 10.09.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 24.11.2006 și 10.09.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (3) Evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectele care intra sub incidenţa legislaţiei privind prevenirea şi controlul integrat al poluarii include cerinţele specifice acelei legislaţii.

    (4) Evaluarea impactului asupra mediului stabileşte măsurile de prevenire, reducere şi, unde este posibil, de compensare a efectelor semnificative adverse ale proiectului asupra factorilor prevăzuţi la alin. (2) şi contribuie la luarea deciziei de emitere/respingere a acordului de mediu.

    (5) Evaluarea impactului asupra mediului se efectuează în faza de pregătire a studiului de fezabilitate a proiectului.

    ART. 4


    (1) Procedura de evaluare a impactului asupra mediului se realizează în etape, după cum urmează:

    a) etapa de încadrare a proiectului în procedura de evaluare a impactului asupra mediului;

    b) etapa de definire a domeniului evaluării şi de realizare a raportului evaluării impactului asupra mediului;

    c) etapa de analiza a calităţii raportului evaluării impactului asupra mediului.

    (2) Procedura de evaluare a impactului asupra mediului începe prin depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu în faza de studiu de prefezabilitate a proiectului.

    ART. 5


    (1) Procedura de evaluare a impactului asupra mediului este condusă de autorităţile competente pentru protecţia mediului, cu participarea autorităţilor publice centrale sau locale, după caz, care au atribuţii şi raspunderi specifice în domeniul protecţiei mediului.

    (2) Participarea autorităţilor prevăzute la alin. (1) se realizează în cadrul unui colectiv de analiza tehnica constituit la nivel central prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale pentru protecţia mediului, la nivelul fiecărui judeţ, al municipiului Bucureşti, prin ordin emis de prefect, conform legislaţiei în vigoare privind prefectul şi instituţia prefectului, iar la nivelul Administraţiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunării", prin ordin emis de prefectul judeţului Tulcea.

    (3) Autorităţile prevăzute la alin. (1) exprima puncte de vedere în cadrul colectivului de analiza tehnica cu privire la informaţiile prezentate de titularul proiectului în etapele procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

    (4) În scopul aplicării prevederilor prezentei hotărâri, autorităţile competente pentru protecţia mediului asigura transmiterea informaţiilor relevante autorităţilor prevăzute la alin. (1) şi organizarea şedinţelor colectivului de analiza tehnica.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic