Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1206 /2007


privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 333/2005 pentru reorganizarea direcţiilor teritoriale de regim silvic şi de vânătoare în inspectorate teritoriale de regim silvic şi de vânătoare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    "5^1. avizează restituirea garanţiilor după redarea în circuitul silvic a terenurilor din fondul forestier naţional ocupate temporar;

    5^2. ţine evidenţa şi monitorizează împădurirea terenurilor oferite în compensarea terenurilor scoase definitiv din fondul forestier naţional;".

    5. La articolul 7 litera A punctul I, subpunctul 13 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "13. realizează verificarea/recepţia finală a lucrărilor de teren din cadrul proiectelor de amenajare a pădurilor, pentru fondul forestier proprietate publică a unităţilor administrativ-teritoriale şi proprietate privată, în conformitate cu prevederile Normelor tehnice pentru amenajarea pădurilor, aprobate prin Ordinul ministrului apelor, pădurilor şi protecţiei mediului nr. 1.672/2000, nepublicat;".

    6. La articolul 7 litera A punctul I, după subpunctul 14 se introduc două noi subpuncte, subpunctele 14^1 şi 14^2, cu următorul cuprins:

    "14^1. constituie comisia tehnico-economică proprie, avizează în cadrul acesteia studiile de fezabilitate şi recepţionează proiectele tehnice de reconstrucţie ecologică;

    14^2. monitorizează activitatea de pază a terenurilor care aparţin fondului forestier naţional şi încheierea contractelor de administrare şi/sau prestări de servicii dintre deţinătorii de păduri şi ocoalele silvice;".

    7. La articolul 7 litera A punctul I, după subpunctul 22 se introduce un nou subpunct, subpunctul 22^1, cu următorul cuprins:

    "22^1. ţin evidenţa terenurilor scoase definitiv din fondul forestier, urmărind identificarea situaţiilor prevăzute la art. 101 din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;".

    8. La articolul 7 litera A punctul I, subpunctele 23 şi 27 se modifică şi vor avea următorul cuprins:

    "23. repartizează, în teritoriu, ocoalelor silvice volumul maxim de lemn pe picior aprobat prin hotărâre a Guvernului, pentru pădurile proprietate publică a unităţilor administrativ-teritoriale, pentru pădurile proprietate privată a persoanelor juridice de drept privat, precum şi pentru pădurile proprietate privată a persoanelor fizice;

    ..............................................................................

    27. urmăreşte respectarea prevederilor legale în vigoare privind materialele forestiere de reproducere;".

    9. La articolul 7 litera A punctul I, subpunctul 28 se abrogă.

    10. La articolul 7 litera A punctul I, subpunctele 30-35 şi 37 se modifică şi vor avea următorul cuprins:

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic