Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1193 /2022


pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind stabilirea grupelor de terenuri care intră în perimetrele de ameliorare, funcţionarea şi atribuţiile comisiilor de specialişti, constituite pentru delimitarea perimetrelor de ameliorare, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.257/2011


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    4. La articolul 3, alineatul (3)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(3) Documentaţia pentru întocmirea fişei perimetrului de ameliorare pentru terenurile prevăzute la art. 1 conţine următoarele:

    a) procesul-verbal de constatare a situaţiei din teren, încheiat de comisia de specialişti;

    b) acordul proprietarilor/administratorilor/deţinătorilor cu orice titlu legal constituit ai terenurilor degradate;

    c) planul de situaţie la o scară convenabilă 1:500-1:5.000, în funcţie de dimensiunile perimetrului de ameliorare, însoţit de copia planului de amplasament şi delimitare a imobilului sau extrasul din planul cadastral deţinute de oficiul de cadastru şi publicitate imobiliară, pentru fiecare imobil cuprins în perimetrul de ameliorare, puse la dispoziţie de oficiul de cadastru şi publicitate imobiliară, fără plată;

    d) studiul pedologic de pretabilitate şi de bonitate, numai pentru terenurile prevăzute la alin. (1) lit. c^1)."

    5. La articolul 3 alineatul (4), litera c)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "c) proces-verbal privind acordul încheiat între reprezentantul direcţiei pentru agricultură judeţene sau a municipiului Bucureşti ori, după caz, reprezentantul structurii teritoriale de specialitate a autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură şi persoanele prevăzute la alin. (3) lit. b), identificaţi prin nume şi prenume/denumirea persoanei juridice, CNP/codul fiscal al persoanei juridice;"

    6. La articolul 3, după alineatul (4)
 se introduce un nou alineat, alin. (5), cu următorul cuprins:

    "(5) În procesul-verbal prevăzut la alin. (4) lit. c) se înscriu şi:

    a) suprafaţa de teren deţinută de către persoanele prevăzute la alin. (3) lit. b), pe care urmează a se efectua lucrările de ameliorare şi amenajare, numărul adeverinţei eliberate de unitatea administrativ-teritorială din care rezultă suprafaţa de teren deţinută, precum şi documentele care atestă deţinerea suprafeţei de teren potrivit legii;

    b) acordul persoanelor prevăzute la alin. (3) lit. b) pentru împădurirea terenurilor şi pentru executarea celorlalte lucrări de ameliorare şi amenajare a terenurilor cuprinse în perimetrul de ameliorare;

    c) acordul persoanelor prevăzute la alin. (3) lit. b) pentru preluarea fondurilor fixe rezultate după ameliorare şi întreţinerea lucrărilor recepţionate pe terenurile deţinute de către aceştia."

    7. La articolul 7, alineatul (3)
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic