Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1181 /2007


pentru modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" şi pentru trecerea unei părţi dintr-un imobil din domeniul privat al statului şi din administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Sănătăţii Publice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 25.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (25.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 8 alin. (1) şi al art. 12 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 11 lit. m) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Coloanele 2 şi 3 de la poziţia nr. 102 din anexa nr. 4 "Lista bunurilor imobile, din domeniul privat al statului, aflate în administrarea Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat»" la Hotărârea Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 105 din 1 februarie 2005, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
	

┌────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ │
│crt.│ Denumirea imobilului şi adresa │ Teren │
│ │ │ - mp - │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│102.│Imobil parţial bd. Regina Elisabeta nr. 3, │ │
│ │ sectorul 3, Bucureşti │ 973,43 │
└────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘


    ART. II

    (1) Se aprobă trecerea unei părţi din imobilul situat în municipiul Bucureşti, bd. Regina Elisabeta nr. 3, sectorul 3, împreună cu mijloacele fixe şi obiectele de inventar din dotare, din domeniul privat al statului şi din administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Sănătăţii Publice, cu destinaţia de sediu.

    (2) Datele de identificare a părţii din imobil care se transmite potrivit alin. (1) sunt prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. III

    (1) Ministerul Sănătăţii Publice va prelua toate drepturile şi obligaţiile care decurg din contractele de închiriere a spaţiilor din imobilul prevăzut la art. II, aflate în derulare, încheiate de Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat".

    (2) Ministerul Sănătăţii Publice va prelua toate drepturile şi obligaţiile care decurg din calitatea de administrator al Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" şi se va substitui în toate litigiile care au ca obiect nerespectarea obligaţiilor asumate prin contractele de închiriere, în care Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" este parte.

    ART. IV

    Predarea-preluarea părţii din imobilul care se transmite potrivit art. II se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. V

    Anexa nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 105 din 1 februarie 2005, se modifică în mod corespunzător.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic