Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1124 /2013


privind modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru derularea Programului "Săli de sport" prin Compania Naţională de Investiţii "C.N.I." - S.A., aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 818/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.01.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.01.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (2) Pentru obiectivele de investiţii referitoare la finalizarea unor structuri începute cu aceeaşi destinaţie, propuse a se finanţa prin Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A., acestea sunt predate de cãtre beneficiari, pe durata de realizare a investiţiei, odatã cu amplasamentele aferente, pe bazã de protocol, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2^1, precum şi conform anexei nr. 3."

    4. Articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 7. - (1) Pentru asigurarea optimã a finanţãrii, Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. întocmeşte lista obiectivelor de investiţii, care sunt defalcate pe surse de finanţare, eşalonate pe fiecare obiectiv în parte, listã pe care Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. o înainteazã Ministerului Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice în vederea supunerii spre aprobare ordonatorului principal de credite.

    (2) Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. comunicã beneficiarilor obiectivul/obiectivele de investiţii care urmeazã a fi finanţat/finanţate în anul în curs şi solicitã predarea amplasamentelor, conform protocoalelor încheiate potrivit art. 4."

    5. Articolul 9 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 9. - Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. comunicã Ministerului Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice numãrul de cont deschis la Trezoreria Municipiului Bucureşti, în vederea virãrii alocaţiilor de la bugetul de stat pentru finanţarea construcţiei de sãli de sport."

    6. Articolul 12 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 12. - Dupã efectuarea recepţiei la terminarea lucrãrilor Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. va preda cu titlu gratuit beneficiarului, pe bazã de protocol, conform modelului prevãzut în anexa nr. 5, amplasamentul împreunã cu obiectivul de investiţii realizat/finalizat, cu respectarea prevederilor legale în vigoare."

    7. Dupã articolul 12 se introduce un nou articol, articolul 12^1, cu urmãtorul cuprins:

    "Art. 12^1. - Dupã predarea amplasamentului şi a obiectivului de investiţii realizat/finalizat, beneficiarul are obligaţia de a menţine destinaţia acestuia şi de a-l întreţine pe perioada de funcţionare."

    8. Anexele nr. 2 şi 5 se modificã şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1 şi 2 la prezenta hotãrâre.

    9. Dupã anexa nr. 2 se introduce o nouã anexã, anexa nr. 2^1, având conţinutul prevãzut în anexa nr. 3 la prezenta hotãrâre.

    ART. II

    În tot cuprinsul Normelor metodologice pentru derularea Programului "Sãli de sport" prin Compania Naţionalã de Investiţii "C.N.I." - S.A., aprobate prin Hotãrârea Guvernului nr. 818/2003, sintagma "Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului" se înlocuieşte cu sintagma "Ministerul Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice".

                       PRIM-MINISTRU
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic