Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1124 /2013


privind modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru derularea Programului "Săli de sport" prin Compania Naţională de Investiţii "C.N.I." - S.A., aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 818/2003


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã,

    Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

    ART. I

    Normele metodologice pentru derularea Programului "Sãli de sport" prin Compania Naţionalã de Investiţii "C.N.I." - S.A., aprobate prin Hotãrârea Guvernului nr. 818/2003, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 535 din 24 iulie 2003, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:

    1. Articolul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 1. - (1) Programul «Sãli de sport» privind construcţia de sãli de sport şi finalizarea structurilor începute cu aceeaşi destinaţie se realizeazã prin Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A., societate pe acţiuni aflatã sub autoritatea Ministerului Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice, potrivit obiectului sãu de activitate şi cu atribuţiile stabilite conform prevederilor legale în vigoare.

    (2) În aplicarea prezentelor norme metodologice, termenii şi expresiile de mai jos semnificã dupã cum urmeazã:

    a) sãli de sport - spaţii special amenajate în vederea desfãşurãrii activitãţilor sportive de orice fel;

    b) beneficiari - statul, prin autoritãţile administraţiei publice centrale, precum şi autoritãţile administraţiei publice locale;

    c) amplasament - imobilul, constituit din terenuri şi, dupã caz, construcţii aparţinând domeniului public sau privat al statului sau unitãţilor administrativ-teritoriale."

    2. Articolul 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 2. - (1) Amplasamentele destinate construcţiilor de sãli de sport se predau de cãtre beneficiari Companiei Naţionale de Investiţii «C.N.I.» - S.A., care le va prelua în condiţiile legii pe perioada realizãrii investiţiei, pe bazã de protocol, cu specificaţia expresã cã amplasamentele sunt libere de orice sarcini şi nu se aflã în litigiu.

    (2) Amplasamentele pe care se realizeazã sãlile de sport ce se executã prin Compania Naţionalã de Investiţii «C.N.I.» - S.A. se viabilizeazã de cãtre beneficiari, conform documentelor urbanistice şi în corelare cu graficele de execuţie semnate de antreprenorul general, cu respectarea reglementãrilor în vigoare."

    3. La articolul 4, alineatele (1) şi (2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:

    "Art. 4. - (1) Pentru obiectivele de investiţii propuse a fi finanţate anual, beneficiarii predau Companiei Naţionale de Investiţii «C.N.I.» - S.A. amplasamentele, conform protocolului prevãzut în anexa nr. 2. Acestea sunt preluate pe durata de realizare a investiţiei, dupã aprobarea listei obiectivelor de investiţii privind construcţia de sãli de sport de cãtre Ministerul Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice şi obţinerea surselor de finanţare, în condiţiile legii.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic