Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1055 /2006


pentru aplicarea mecanismului de intervenţie pe piaţa grâului


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 03.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (03.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (4) Ofertele de vânzare greşit completate, incomplete sau cu ştersături nu vor fi luate în considerare în vederea analizării şi validării acestora.

    (5) Documentele prevăzute la alin. (3) vor fi expediate prin poştă, în plic închis, cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, pe adresa Agenţiei - municipiul Bucureşti, bd. Carol I nr. 17, sectorul 2, cu menţiunea "ofertă vânzare grâu la stocul public de intervenţie", începând cu prima zi lucrătoare a perioadei de transmitere a ofertelor pentru vânzare la stocul public de intervenţie, până în ultima zi a acesteia, conform datei poştei.

    (6) Analizarea ofertelor şi a documentelor însoţitoare şi stabilirea cantităţilor care se achiziţionează la stocul public de intervenţie se realizează de o comisie constituită din 4 reprezentanţi ai Agenţiei şi 3 reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, precum şi unul până la 3 reprezentanţi desemnaţi de Consiliul cereale şi produse procesate, în calitate de observatori.

    (7) Componenţa, atribuţiile comisiei şi perioada pentru examinarea ofertelor de vânzare se aprobă prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale.

    ART. 6

    Cantitatea de grâu care se achiziţionează la stocul public de intervenţie, din cantitatea totală oferită, se determină utilizându-se metoda examinării simultane sau metoda bazată pe ordinea în care ofertele de vânzare sunt înregistrate la registratura Agenţiei.

    ART. 7

    În cazul în care se utilizează metoda "examinării simultane", iar cantitatea totală de grâu oferită spre vânzare la stocul public de intervenţie este mai mică sau egală cu cantitatea de grâu care se achiziţionează, ofertele de vânzare se acceptă în întregime, fără a se depăşi cantitatea maximă de grâu ce se achiziţionează de Agenţie pentru fiecare ofertant.

    ART. 8

    În cazul în care cantitatea totală de grâu oferită spre vânzare la intervenţie este mai mare decât cantitatea de grâu care se achiziţionează, se aplică coeficientul de reducere asupra cantităţilor oferite, după cum urmează:

    a) cantitatea de grâu care se achiziţionează se împarte la numărul de ofertanţi care au transmis oferte de vânzare valabile;

    b) în cazul în care există oferte de vânzare cu cantităţi mai mici decât cantitatea rezultată conform aplicării lit. a), acestea se aprobă în întregime;

    c) totalul cantităţilor cuprinse în ofertele aprobate conform lit. b) se scade din cantitatea de grâu care se achiziţionează;

    d) cantitatea rezultată se împarte la suma cantităţilor oferite spre vânzare, rămase după aplicarea lit. b), iar coeficientul de reducere rezultat se aplică cantităţilor de grâu oferite, pentru a calcula cantităţile aprobate în cadrul fiecărei oferte.

    ART. 9
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic