Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1003 /2022


privind alocarea din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022, a unei sume necesare pentru executarea în regim de urgenţă a unor operaţiuni de dragare a fluviului Dunărea şi a altor lucrări specifice în vederea înlăturării stării de risc cauzate de situaţia hidrologică critică actuală


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată
, şi al art. 30 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 500/2002
 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    (1) Se aprobă alocarea sumei de 9.500 mii lei în bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022, la capitolul 84.01 „Transporturi“, subcapitolul 84.01.05 „Transport pe apă“, titlul 40 „Subvenţii“, articolul 40.14 „Susţinerea infrastructurii de transport“.

    (2) Fondurile prevăzute la alin. (1) se utilizează pentru decontarea cheltuielilor necesare înlăturării stării de risc cauzate de situaţia hidrologică critică actuală prin executarea în regim de urgenţă, pe sectoarele de Dunăre cuprinse între km 610-km 375, a unor operaţiuni de dragare a fluviului Dunărea şi a altor lucrări specifice.

    ART. 2

    (1) Decontarea cheltuielilor prevăzute la art. 1 alin. (2) se va face pe baza situaţiilor de lucrări însuşite de beneficiar, respectiv Regia Autonomă „Administraţia Fluvială a Dunării de Jos“ Galaţi, unitate aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

    (2) Sumele rămase neutilizate se restituie la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului până la sfârşitul anului 2022.

    ART. 3

    Pentru asigurarea fondurilor prevăzute la art. 1 alin. (1) se suplimentează Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului cu suma de 9.500 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022.

    ART. 4

    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu prevederile legale, a sumei alocate potrivit prezentei hotărâri.

    ART. 5

    Ministerul Finanţelor este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pe anul 2022.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic