Inapoi la Cautare

GHID din /2011


pentru realizarea obiectivului proiectarea, construirea şi dotarea de sedii pentru aşezăminte culturale din mediul rural şi mic urban, în localităţile unde nu există asemenea instituţii, din cadrul Programului prioritar naţional pentru construirea de sedii pentru aşezăminte culturale în localităţile unde nu există asemenea instituţii, precum şi pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea şi finalizarea lucrărilor de construcţie a aşezămintelor culturale de drept public din mediul rural şi mic urban


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 12.04.2011 și 31.08.2014 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 12.04.2011 și 31.08.2014 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    c) pentru localităţile din mediul mic urban cu o populaţie de peste 5.000 de locuitori se vor construi aşezăminte culturale tip 3 cu o suprafaţă construită de 1.300 mý.

    Pentru personalizarea construcţiilor, în funcţie de specificul local, se vor folosi elemente de faţadă adaptate specificului arhitectural local.

    Solicitanţi în cadrul Programului - obiectivul proiectarea, construirea şi dotarea de sedii pentru aşezăminte culturale din mediul rural şi mic urban, în localităţile unde nu există asemenea instituţii, pot fi:

    a) autorităţile administraţiei publice locale ale localităţilor din mediul rural, singure sau în parteneriat cu alte autorităţi publice ori cu organizaţii neguvernamentale din ţară sau din străinătate, alcătuite din localităţile rurale de rang IV şi V, sate reşedinţă de comună, sate componente ale comunelor şi sate aparţinând municipiilor şi oraşelor, definite în conformitate cu prevederile Legii nr. 351/2001, cu modificările şi completările ulterioare, în care nu există niciun aşezământ cultural;

    b) autorităţile administraţiei publice locale ale localităţilor din mediul mic urban, singure sau în parteneriat cu alte autorităţi publice ori cu organizaţii neguvernamentale din ţară sau din străinătate, alcătuite din localităţile urbane de rang III, oraşe definite în conformitate cu prevederile Legii nr. 351/2001, cu modificările şi completările ulterioare, în care nu există niciun aşezământ cultural.

    5. Criterii de eligibilitate

    Criteriile de eligibilitate sunt condiţii obligatorii care trebuie să fie îndeplinite de către solicitant, precum şi de către proiectul acestuia pentru a participa la selecţie în vederea acordării unei contribuţii financiare de la bugetul de stat.

    Cele două criterii de eligibilitate sunt:

    a) eligibilitatea solicitantului;

    b) eligibilitatea proiectului.

    5.1. Eligibilitatea solicitantului

    Pentru a fi eligibili, solicitanţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la pct. 4, precum şi obligaţia asigurării unei finanţări, din resurse proprii sau atrase, de minimum 10% din valoarea totală a proiectului în conformitate cu prevederile pct. 6.1.4 lit. e) corelate cu prevederile pct. 5.4.

    În relaţia cu Comisia solicitantul este reprezentat de primarul unităţii administrativ-teritoriale (UAT) , care va semna cererea, sau de un înlocuitor al acestuia, numit prin dispoziţie a primarului.

    5.2. Eligibilitatea proiectului

    Sunt eligibile proiectele pentru proiectarea, construirea şi dotarea de sedii pentru aşezăminte culturale din mediul rural şi mic urban, în localităţile unde nu există asemenea instituţii.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic