Inapoi la Cautare

DISPOZIŢIE 2 /2017


privind aplicarea şi detalierea unor prevederi din Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 07.02.2017 și 02.12.2021 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 07.02.2017 și 02.12.2021 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul dispoziţiilor art. 51 din Normele de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 788/2005, cu completările ulterioare, raportate la dispoziţiile art. 42 alin. (1) lit. b) din Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1/2013 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare internă a Colegiului Psihologilor din România,

    având în vedere Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România,

    preşedintele Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România dispune:

    ART. 1


    (1) Convocatorul pentru şedinţele convenţiilor filialelor teritoriale, precum şi cererea pentru depunerea candidaturii, conţinând şi declaraţia de asumare a candidaturii, se aprobă potrivit anexei nr. 1, respectiv, potrivit anexei nr. 2 la prezenta dispoziţie, publicate pe site-ul www.copsi.ro, orice altă prevedere anterioară fiind caducă.

    (2) Depunerea candidaturilor pentru filiala teritorială, precum şi pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România, denumit în continuare Colegiu, se poate realiza cu respectarea condiţiilor prevăzute de art. 9 din Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România, denumită în continuare hotărâre, doar în perioada stabilită prin dispoziţie a preşedintelui Colegiului.

    (3) Lista centralizată a candidaţilor înscrişi se redactează pe formatul special, care se transmite de către secretariatul Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România, potrivit dispoziţiilor art. 13 alin. (4) din Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 1 din 11 ianuarie 2013 pentru aprobarea Procedurilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România.

    ART. 2


    (1) Dovada îndeplinirii condiţiilor prevăzute de art. 26 lit. b), art. 27 lit. c), art. 28 lit. b) şi art. 29 lit. b) din hotărâre se prezintă în mod obligatoriu la înregistrarea candidaturii şi se realizează prin următoarele modalităţi:

    a) prezentarea certificatului de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică în care are calitatea de titular, în fotocopie semnată pentru conformitate cu originalul;

    b) prezentarea contractului individual de muncă, având încadrarea potrivit codurilor specifice Clasificării ocupaţiilor din România (COR), aferente profesiei de psiholog cu drept de liberă practică într-o specialitate (coduri 263401-263410), însoţit pentru confirmare de extrasul la zi din registrul general de evidenţă al salariaţilor (REVISAL) şi a certificatului de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică sau a avizului de funcţionare a structurii de psihologie, în care are calitatea de salariat psihologul cu drept de liberă practică, după caz.

    (2) Condiţia prevăzută la alin. (1) se aplică în mod corelativ oricărei funcţii în cadrul forurilor de conducere ale Colegiului, în condiţiile legii.

    ART. 3

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic