Inapoi la Cautare

DECRET 245 /1983


privind îmbunătăţirea activităţii de desfacere a produselor petroliere


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 08.07.1983 și 11.07.2000 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 08.07.1983 și 11.07.2000 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


   Consiliul de Stat al Republicii Socialiste România decretează:

    ART. 1

   Activitatea de desfacere a produselor petroliere se realizează prin întreprinderi pentru livrarea produselor petroliere "PECO", depozite şi secţii de imbuteliere.

    ART. 2

   Începînd cu data de 1 iulie 1983 se înfiinţează, în subordinea Centralei pentru desfacerea produselor petroliere "PECO" Bucureşti, de sub îndrumarea şi controlul Ministerului Industriei Chimice, întreprinderile pentru livrarea produselor petroliere "PECO" prevăzute în anexa nr. 1.

   Denumirea întreprinderilor pentru livrarea produselor petroliere "PECO", sediul, grupa de ramuri, gradul de organizare şi obiectul de activitate sînt prevăzute în aceeaşi anexa.

   Întreprinderile pentru livrarea produselor petroliere "PECO" se înfiinţează prin reorganizarea întreprinderilor judeţene pentru livrarea produselor petroliere "PECO" prevăzute în anexa nr. 2, care se desfiinţează, precum şi prin desprinderea activităţii de desfacere a produselor petroliere la intern din cadrul Întreprinderii de condiţionare şi livrare a produselor chimice şi petroliere "Chimpex" Constanta.

    ART. 3

   Întreprinderile pentru livrarea produselor petroliere "PECO", înfiinţate potrivit art. 2, se organizează şi funcţionează pe baza autoconducerii muncitoresti şi autogestiunii economico-financiare, cu personalitate juridică, în conformitate cu normele legale cu privire la organizarea şi conducerea unităţilor socialiste de stat şi normele de structura pentru aprovizionarea tehnico-materială aprobate de Decretul nr. 162/1973.

   Întreprinderea pentru livrarea produselor petroliere "PECO" Bucureşti, pe care este grefata Centrala pentru desfacerea produselor petroliere "PECO" Bucureşti, se organizează ca unitate fără personalitate juridică.

    ART. 4

   Întreprinderea pentru livrarea produselor petroliere "PECO" se organizează pe trei tipuri: mare, mijlociu şi mic şi au structurile organizatorice prevăzute în anexele nr. 3* - 5*.

   Încadrarea pe tipuri de structuri se face de Ministerul Industriei Chimice, cu respectarea normelor prevăzute în anexa nr. 6*.

    ART. 5

   Activul şi pasivul stabilit pe baza bilanţurilor contabile încheiate la 30 iunie 1983, împreună cu indicatorii de plan economico-financiari şi cu contractele încheiate, trec de la întreprinderi interjudetene pentru livrarea produselor petroliere "PECO", precum şi partea aferentă Întreprinderii de condiţionare şi livrare a produselor chimice şi petroliere "Chimpex" Constanta, la întreprinderile nou înfiinţate.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic