Inapoi la Cautare

DECIZIE 6 /2006


privind modificarea Deciziei directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 9/1999


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere dispoziţiile art. 125 alin. (3) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare,

    ţinând cont de dispoziţiile Încheierii pronunţate de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 19 ianuarie 2005 în Dosarul nr. 22/PJ/2005, prin care instanţa a admis cererea formulată de către petenta Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România (UPFAR) şi a luat act de modificările intervenite în actele constitutive ale asociaţiei, printre care se numără modificarea denumirii acestui organism de gestiune colectivă,

    în baza prevederilor art. 2 alin. (2) şi ale art. 6 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 758/2003 privind organizarea şi funcţionarea Oficiului Român pentru Drepturile de Autor şi a corpului de arbitri,

    directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor emite următoarea decizie:

    ART. I

    Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 9/1999 privind avizarea constituirii şi funcţionării ca organism de gestiune colectivă a drepturilor de autor şi a drepturilor conexe deţinute de producători în domeniul operelor audiovizuale şi cinematografice a Asociaţiei "Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 177 din 25 aprilie 2000, se modifică după cum urmează:

    1. Titlul deciziei va avea următorul cuprins:

    "DECIZIE

    privind avizarea constituirii şi funcţionării ca organism de gestiune colectivă a drepturilor conexe ale producătorilor de opere audiovizuale şi cinematografice şi a drepturilor de autor deţinute de aceştia a Asociaţiei «Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România - Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual»"

    2. Articolul unic va avea următorul cuprins:

    "Articol unic. - Se avizează constituirea şi funcţionarea ca organism de gestiune colectivă a drepturilor conexe ale producătorilor de opere audiovizuale şi cinematografice şi a drepturilor de autor deţinute de aceştia, în temeiul contractelor de cesiune, a Asociaţiei «Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România - Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual», prescurtat UPFAR - ARGOA, având sediul în Bucureşti, str. Dem. I. Dobrescu nr. 4-6, et. 3, sectorul 1."

    ART. II

    Prezenta decizie va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va intra în vigoare la data publicării.

                     Directorul general al Oficiului Român

                          pentru Drepturile de Autor,
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic