Inapoi la Cautare

DECIZIE 365 /2021


pentru elaborarea Programului naţional de suport pentru copii în contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grijă pentru copii"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 2

    (1) Comitetul are ca obiectiv elaborarea Programului naţional de suport pentru copii în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“, în scopul îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru copii, ca urmare a efectelor generate de pandemia de COVID-19 asupra copiilor în plan psihoemoţional, dar şi în raport cu riscurile de siguranţă online şi violenţă domestică.

    (2) Programul naţional de suport pentru copii în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“ se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea ministerelor cu atribuţii în domeniu.

    ART. 3

    În vederea îndeplinirii obiectivului prevăzut la art. 2, Comitetul îndeplineşte următoarele atribuţii principale:

    a) identifică direcţiile strategice de acţiune, prioritizează nevoile şi identifică resursele financiare;

    b) stabileşte mecanismele de monitorizare şi responsabilii cu monitorizarea din partea Comitetului, în vederea analizării progresului în implementarea programului.

    ART. 4

    (1) Comitetul este condus de consilierul de stat cu atribuţii în domeniu, din cadrul Cancelariei Prim-ministrului, în calitate de preşedinte.

    (2) În cadrul Comitetului funcţionează Grupul de lucru la nivel tehnic, constituit din experţi din cadrul instituţiilor publice prevăzute la art. 1.

    (3) La propunerea membrilor Comitetului şi cu aprobarea preşedintelui acestuia pot fi convocaţi, în calitate de invitaţi, în funcţie de tematica supusă dezbaterii, reprezentanţi ai altor autorităţi sau instituţii publice cu atribuţii şi competenţe în domeniu, care pot oferi date şi informaţii relevante pentru buna desfăşurare a lucrărilor, precum şi reprezentanţi ai Colegiului Psihologilor din România, asociaţiilor profesionale, societăţii civile, organizaţiilor internaţionale şi experţi în domeniile de referinţă.

    (4) Secretariatul tehnic al Comitetului este asigurat de cabinetul consilierului de stat cu atribuţii în domeniu din cadrul Cancelariei Prim-ministrului care deţine calitatea de preşedinte al Comitetului.

    ART. 5

    (1) Comitetul se reuneşte, de regulă, în şedinţe ordinare, de două ori pe lună sau, ori de câte ori este necesar, în şedinţe extraordinare, la convocarea preşedintelui, prin grija Secretariatului tehnic.

    (2) Agenda fiecărei şedinţe a Comitetului se întocmeşte de către Secretariatul tehnic, pe baza propunerilor formulate de către membrii acestuia, şi se aprobă de către preşedinte.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic