Inapoi la Cautare

DECIZIE 2896 /2007


privind procedura de solicitare şi emitere a licenţelor de utilizare a resurselor de numerotaţie


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 04.09.2007 și 08.06.2013 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 04.09.2007 și 08.06.2013 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor art. 6 alin. (1) pct. 5 şi 7 şi ale art. 7 alin. (1), (3) şi (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 134/2006 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, precum şi ale art. 21 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicaţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 591/2002, cu modificările şi completările ulterioare

    preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei emite prezenta decizie:

    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    (1) Prezenta decizie stabileşte condiţiile în care un furnizor de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului dobândeşte şi îşi poate exercita dreptul de a utiliza resursele de numerotaţie prevăzute în Planul naţional de numerotaţie, adoptat prin Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr. 2.895/2007, pentru o perioadă limitată.

    (2) Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, denumită în continuare ANRCTI, poate acorda dreptul de utilizare a unor resurse de numerotaţie prevăzute în Planul naţional de numerotaţie, denumit în continuare PNN, unui furnizor de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, autorizat în condiţiile art. 4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicaţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 591/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

    (3) Prezenta decizie nu se aplică în cazul următoarelor categorii de numere:

    a) numere cu valoare economică deosebită, stabilite de ANRCTI, care se acordă printr-o procedură de selecţie competitivă sau comparativă;

    b) numere naţionale scurte pentru servicii de urgenţă şi pentru alte servicii armonizate la nivel european, care se alocă şi se utilizează conform unor reglementări speciale.

    ART. 2

    (1) În înţelesul prezentei decizii, următorii termeni se definesc astfel:

    a) alocare - atribuirea primară de către ANRCTI a unor numere, blocuri de numere sau indicative de selectare a transportatorului furnizorilor de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, prin licenţa de utilizare a resurselor de numerotaţie, denumită în continuare LURN;

    b) asignare - atribuirea secundară a unor numere individuale abonaţilor de către furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, cărora li s-au alocat resurse de numerotaţie de către ANRCTI;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic