Inapoi la Cautare

DECIZIE 276 /2006


privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru acordarea licenţei provizorii în sectorul gazelor naturale, aprobat prin Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 387/2004


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 13.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (13.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    "c) date privind situaţia financiară a solicitantului, conform anexei nr. 4 la Regulamentul pentru acordarea autorizaţiilor şi licenţelor în sectorul gazelor naturale, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 784/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare."

    5. Literele d), e) şi f) ale alineatului (1) al articolului 6 se abrogă.

    6. Alineatul (1) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - (1) Licenţa provizorie intră în vigoare la data comunicării de către ANRGN."

    7. Alineatul (4) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "(4) În termen de 30 de zile de la data încheierii contractului de concesiune, concesionarul are obligaţia de a solicita ANRGN avizarea acestuia, prezentând totodată şi caietul de sarcini al licitaţiei."

    8. După alineatul (4) al articolului 9 se introduc două noi alineate, alineatele (4^1) şi (4^2), cu următorul cuprins:

    "(4^1) În corelare cu termenele prevăzute în contractul de concesiune a serviciului de distribuţie a gazelor naturale, concesionarul are obligaţia de a solicita ANRGN eliberarea licenţelor şi autorizaţiilor corelative, prevăzute în Regulamentul pentru acordarea autorizaţiilor şi licenţelor în sectorul gazelor naturale.

    (4^2) Nerespectarea termenelor prevăzute la alin. (4^1) atrage răspunderea contravenţională în condiţiile Legii nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare."

    9. Articolul 11 va avea următorul cuprins:

    "Art. 11. - (1) Tariful pentru acordarea licenţei provizorii este de 700 lei (RON), putând fi actualizat anual prin ordin al preşedintelui ANRGN, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    (2) Tariful prevăzut la alin. (1) se achită integral la data depunerii cererii."

    10. Articolul 12 va avea următorul cuprins:

    "Art. 12. - (1) Concedentul va informa ANRGN despre intenţia acestuia de concesionare a unor servicii publice de distribuţie a gazelor naturale.

    (2) Concedentul va comunică ANRGN copia anunţului procedurii de concesiune, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, în termen de 5 zile lucrătoare de la publicare.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic