Inapoi la Cautare

DECIZIE 195 /2006


pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Hotărârii arbitrale din 20 iunie 2006 privind stabilirea modalităţii de împărţire, între organismele de gestiune colectivă DACIN-SARA şi UPFAR-ARGOA, a procentului de 50% cuvenit titularilor de drepturi de autor pentru retransmiterea prin cablu a operelor audiovizuale din procentul de 1,5% cuvenit titularilor de drepturi de autor pentru retransmiterea prin cablu a operelor lor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 13.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (13.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


                     HOTĂRÂREA ARBITRALĂ

                      din 20 iunie 2006

    privind stabilirea modalităţii de împărţire, între organismele de gestiune colectivă DACIN-SARA şi UPFAR-ARGOA, a procentului de 50% cuvenit titularilor de drepturi de autor pentru retransmiterea prin cablu a operelor audiovizuale din procentul de 1,5% cuvenit titularilor de drepturi de autor pentru retransmiterea prin cablu a operelor lor

    Completul arbitral constituit din:

    Belcea Lucian - arbitru

    Calmuschi Otilia - arbitru

    Iordănescu Cristian - arbitru

    Vasiliu Adrian - arbitru

    Vrânceanu Nicoleta - arbitru

    Pe rol se află soluţionarea cererii de arbitraj (înregistrată la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu nr. 4.433 din 19 mai 2006) având drept obiect stabilirea modalităţii de împărţire, între organismele de gestiune colectivă DACIN-SARA şi UPFAR-ARGOA, a procentului de 50% din procentul de 1,5% cuvenit titularilor de drepturi de autor pentru retransmiterea prin cablu a operelor lor, formulată de Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România - Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA), cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Dem. I. Dobrescu nr. 4-6, et. 3, camera 44, sectorul 1, legal reprezentată prin director executiv domnul Ioan Ionel, în contradictoriu cu Societatea pentru Drepturi de Autor în Cinematografie şi Audiovizual - Societatea Autorilor Români din Audiovizual (DACIN-SARA), cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Dem. I. Dobrescu nr. 4-6, et. 3, camerele 50-52, sectorul 1, legal reprezentată prin director general domnul Mircea Mureşan.

    Procentul de 50% cuvenit DACIN-SARA şi UPFAR-ARGOA pentru retransmiterea prin cablu a operelor audiovizuale a fost stabilit în baza Hotărârii arbitrale din 20 februarie 2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 202 din 3 martie 2006, prin Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 28/2006. Hotărârea arbitrală din 20 februarie 2006 a intrat în vigoare în data de 3 martie 2006.

    Arbitrajul s-a desfăşurat la sediul Baroului Bucureşti din str. Dr. Răureanu nr. 3, sectorul 5, Bucureşti, în zilele de 5, 12 şi 19 iunie 2006, părţile fiind reprezentate astfel:

    - DACIN-SARA - prin director general Mircea Mureşan, preşedinte Dan Piţa, membru al Consiliului director Elisabeta Bostan şi avocaţii Societăţii Civile Profesionale de Avocaţi "Ferariu, Negoiţă şi Asociaţii";

    - UPFAR-ARGOA - prin director executiv Ioan Ionel.

    La termenul din 19 iunie 2006, părţile au formulat concluzii asupra fondului cauzei, iar completul de arbitraj a amânat pronunţarea pentru data de 20 iunie 2006, când, în temeiul art. 131^2 alin. (3)-(9) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, analizând actele şi lucrările dosarului cauzei, a pronunţat la sediul Baroului Bucureşti din str. Dr. Răureanu nr. 3, sectorul 5, Bucureşti, cu unanimitate de voturi, prezenta hotărâre:
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic