Inapoi la Cautare

DECIZIE 18 /2006


pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Protocolului având drept obiect Metodologia privind utilizarea repertoriului de opere cinematografice şi a altor opere audiovizuale al organismelor de gestiune colectivă a drepturilor de autor prin comunicare publică şi tabelele cuprinzând drepturile patrimoniale cuvenite autorilor: regizorului sau realizatorului, în calitate de autor principal, autorului adaptării, autorului scenariului, autorului dialogului, autorului grafic pentru operele de animaţie sau al secvenţelor de animaţie, ai operelor cinematografice sau audiovizuale, români, precum şi desemnarea organismului de gestiune colectivă Drepturi de autor în Cinematografie şi Audiovizual Societatea Autorilor Români din Audiovizual (DACIN-SARA) drept colector al remuneraţiilor cuvenite titularilor de drepturi de autor pentru comunicarea publică a operelor cinematografice şi a altor opere audiovizuale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere dispoziţiile art. 131^2 alin. (2)
 şi ale art. 133 alin. (1) din Legea nr. 8/1996
 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 3 din Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 218/2005
 privind constituirea unor comisii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.002 din 11 noiembrie 2005,

    în baza prevederilor art. 2 alin. (2)
 şi ale art. 6 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 758/2003
 privind organizarea şi funcţionarea Oficiului Român pentru Drepturile de Autor şi a corpului de arbitri,

    directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor emite următoarea decizie:

    ART. 1

    Se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, Protocolul
 având drept obiect Metodologia
 privind utilizarea repertoriului de opere cinematografice şi a altor opere audiovizuale al organismelor de gestiune colectivă a drepturilor de autor prin comunicare publică şi tabelele cuprinzând drepturile patrimoniale cuvenite autorilor: regizorului sau realizatorului, în calitate de autor principal, autorului adaptării, autorului scenariului, autorului dialogului, autorului grafic pentru operele de animaţie sau al secvenţelor de animaţie, ai operelor cinematografice sau audiovizuale, români, încheiat între organismul de gestiune colectivă Drepturi de Autor în Cinematografie şi Audiovizual - Societatea Autorilor Români din Audiovizual (DACIN-SARA), pe de o parte, şi Federaţia Industriei Hoteliere din România (FIHR), pe de altă parte, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta decizie.

    ART. 2

    Se desemnează organismul de gestiune colectivă Drepturi de Autor în Cinematografie şi Audiovizual - Societatea Autorilor Români din Audiovizual (DACIN-SARA), cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Dem. I. Dobrescu nr. 4-6, intr. B, et. 3, cam. 50-52, sectorul 1, drept colector al remuneraţiilor cuvenite titularilor de drepturi de autor pentru comunicarea publică a operelor cinematografice şi a altor opere audiovizuale, stabilite prin protocolul menţionat la art. 1.

    ART. 3

    Prezenta decizie intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                    Directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,

                    Rodica Pârvu

    Bucureşti, 30 ianuarie 2006.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic