Inapoi la Cautare

DECIZIE 1644 /2014


pentru stabilirea formatului şi a modalităţii de transmitere a informaţiilor privind dezvoltarea şi localizarea geografică a reţelelor publice de comunicaţii electronice şi a elementelor de infrastructură asociate acestora


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.01.2015 și 15.01.2018 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.01.2015 și 15.01.2018 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 5 lit. b), art. 11 alin. (1) şi art. 12 alin. (1) şi (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, aprobată prin Legea nr. 113/2010, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 35 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 154/2012 privind regimul infrastructurii reţelelor de comunicaţii electronice,

    preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii emite prezenta decizie.

    ART. 1


    Prezenta decizie stabileşte formatul şi modalitatea de transmitere către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, denumită în continuare ANCOM, a informaţiilor privind dezvoltarea şi localizarea geografică a reţelelor publice de comunicaţii electronice şi a elementelor de infrastructură asociate acestora, de către furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice, în conformitate cu dispoziţiile art. 35 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 154/2012 privind regimul infrastructurii reţelelor de comunicaţii electronice.

    ART. 2


    (1) Pentru reţelele publice de comunicaţii electronice şi elementele de infrastructură asociate acestora existente pe teritoriul municipiului Bucureşti, furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice care furnizează reţele de comunicaţii electronice destinate publicului prin intermediul cărora sunt furnizate fie servicii de telefonie la puncte fixe, fie servicii de acces la internet la puncte fixe, având, la nivel naţional, pentru oricare din aceste servicii un număr de conexiuni mai mare de 100.000, au obligaţia de a transmite ANCOM, în mod corect şi complet, informaţiile prevăzute în anexa nr. 2.

    (2) Pentru reţelele publice de comunicaţii electronice şi elementele de infrastructură asociate acestora existente pe teritoriul municipiului Bucureşti, furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice care furnizează reţele radio mobile celulare publice au obligaţia de a transmite ANCOM, în mod corect şi complet, informaţiile prevăzute în anexa nr. 2.

    (3) Pentru restul teritoriului naţional, furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice prevăzuţi la alin. (1) şi (2) au obligaţia de a transmite ANCOM, în mod corect şi complet, informaţiile prevăzute în anexa nr. 3.

    (4) Prin decizie a preşedintelui ANCOM, obligaţia de raportare a informaţiilor prevăzute în anexa nr. 2 va fi extinsă la nivel naţional pentru furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice prevăzuţi la alin. (1) şi (2).

    (5) Furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice care nu se încadrează la alin. (1) sau (2) au obligaţia de a transmite ANCOM, în mod corect şi complet, informaţiile prevăzute în anexa nr. 3.

    (6) Termenii utilizaţi în anexele nr. 2 şi 3 sunt definiţi în anexa nr. 1.

    ART. 3


    (1) Raportarea informaţiilor prevăzute la art. 2 se va realiza până la data de 1 ianuarie 2016 pentru datele existente la data de 1 ianuarie 2015.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic