Inapoi la Cautare

DECIZIE 151 /2006


privind raportarea unor date statistice de către furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.07.2006 și 30.06.2011 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.07.2006 și 30.06.2011 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 38 alin. (1), (3) şi (5), precum şi ale art. 44 lit. f) din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicatiilor, aprobata cu modificari şi completari prin Legea nr. 591/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicatii emite prezenta decizie.

    ART. 1

    Prezenta decizie are ca obiect impunerea, în sarcina furnizorilor de retele publice de comunicatii electronice sau de servicii de comunicatii electronice destinate publicului, a obligaţiei de a transmite periodic Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicatii, denumita în continuare ANRC, unele date statistice, în vederea elaborarii de rapoarte, studii, analize şi alte asemenea documente în domeniul comunicatiilor electronice, precum şi a urmaririi şi controlului aplicarii prevederilor cuprinse în actele normative în vigoare.

    ART. 2

    Prin prezenta decizie se stabilesc seturi de indicatori aferenti furnizarii de retele sau de servicii de comunicatii electronice, precum şi categoriile de informaţii corespunzătoare fiecarui indicator.

    ART. 3

    (1) Persoanele care au calitatea de furnizor de retele publice de comunicatii electronice sau de servicii de comunicatii electronice destinate publicului pe întreaga perioadă de raportare prevăzută la alin. (2) sau (3) ori pe o parte din aceasta au obligaţia de a raporta către ANRC valorile aferente indicatorilor prevăzuţi la art. 2, în formatul-tip şi în condiţiile prevăzute în anexele la prezenta decizie.

    (2) Transmiterea datelor statistice prevăzute în anexa nr. 1 se va realiza anual, în termen de 90 de zile de la data incheierii exercitiului financiar, pentru perioada de raportare reprezentata de exercitiul financiar respectiv.

    (3) Transmiterea datelor statistice prevăzute în anexele nr. 2-10 se va realiza semestrial astfel:

    a) până la data de 31 iulie, pentru perioada de raportare cuprinsa între 1 ianuarie şi 30 iunie;

    b) până la data de 31 ianuarie, pentru perioada de raportare cuprinsa între 1 iulie şi 31 decembrie.

    (4) În cazul persoanelor care nu au calitatea de furnizor de retele publice de comunicatii electronice sau de servicii de comunicatii electronice destinate publicului pe întreaga perioadă de raportare prevăzută la alin. (2) sau (3), perioada de raportare este reprezentata de perioada în care au aceasta calitate.

    (5) Netransmiterea informaţiilor privind valorile aferente unor indicatori dintre cei prevăzuţi la art. 2 va fi temeinic justificata.

    ART. 4
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic